2777
2789

ولی خودش جای همسرتون بزنه 

من شوهرم‌نیست هرچی گفتم راضی نشدن خودم رضایت بدم ک بستری نشم همسرمم نیست مسافرت پدرش و‌برادرشم‌شهر دیگه هستن پدر خودم هم فوت شده برادر ندارم 

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم کسی نبود مراقب بچم‌باشه از بیمارستان اومدم ولی پروندم باز واصعا نمیدونم چیکار کنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

زنداییم با امضا مامانش و باباش بستری شد (زایمانش طبیعی بود) ، داییم اومد ترخیص

خودم با همسرم رفتیم کاراشو انجام دادیم(سزارین) ، روز بعد مامانم یه امضا کرد رفتیم خونه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیماریت چیه؟

باردارم غروب یکم حس کردم درد دارم ولی هنوز خیلی زوده رفتم ان اس تی دادم کی بود هیچ‌مشکلی نداشتم بهم‌گفتن برو‌کارای ترخیصت و‌انجام بده رفتم ک انجام بدم ی دکتر گفت مشکلت چیه گفتم غروب حس میکردم درد دارم گفت میگیرفت ول‌میکرد یلحظه بدون فکر گفتم اره درحالی ک‌اصلا دردم اینجوری نبود زیادم‌نبود گفت باید بستری بشی گفتم بخدانمیتونم کسی و‌شهرمون ندارم پسرم پنج ساله تنهاست پیش کی بذارمش اخه این وقت شب گف من مسئولم باید بمونی منم پرونده رو‌ول کردم اومدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤