مار کردم شوهرم سابقه خیانت داره بعد سال ها امسال اومدیم خونه عمه ام چن روز . دخترش چاقه خیلی تنگ وکوتاه پوشیده بخدا هم کونش خیلی بزرگه هم ممه هاش و اونجاش واضح دیده میشن ی تیشرت جذب کوتاه ک شکم زده بیرون و ی شلوار خیلیی تنگ منم ازش دلخور بودم ک اینجوری میگرده اخه میدونه من حساسم بخدا این ازدواج کنه من هیچوقت جلو شوهرش ناز وغمزه نمیام ولباس باز نمیپوشم ب هرحال این پاشد جاهارو بندازه من نگاهم رو شوهرم بود ی لحظه ک داشت نگاه میکرد ناخوداگاه اینو دید برگشت زود ولی خب دید بعد برگشت بعد نگاه من کرد من با ی حرصی از جام پاشدم اومدم اتاق سرجام اونم ناراحت شد چون بعدش صداش کردم شلوارشو بدم جواب نداد اصلا نمیومد من بزور اوردم ولی الانم ناراحتش کردم چیکار کنم بنظرتون اخا حق داشتم یا نه چجوری از دلش دربیارم
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من حساس نیستم اصلا . ولی این تیم و ظاهرو نمیتونم هضم کنم وقتی خودم اینجوری نیستم ولی اگه جات بودم اصلا به روی خودم نمیاوردم حتی نمیذاشتم بفهمن که حساسم ولی زود از اونجا برمیگشتم
من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
حالا همین امشبو تحمل کن خیلی نمون اونجا والا من حساس نیستم اصلا . ولی این تیم و ظاهرو نمیتونم هضم ک ...
منم حساس نیستم ولی وقتی یدونم شوهرم چاق دوس داره اینم جلو من لاغر گوشتاشو ریخته بیرون ناخوداگه ناراحت میشم اره منم اینجا بلوز شلوار تنم جلو پسر خالم ولی خیلی لش وشل هس اینم کاش حداقل ی ذره گشاد میپوشید چون اندا های خاصش خیلی بزرگن
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
عزیزم سبک لباس پوشیدن آدمها متفاوته چقدر راحت تهمت میزنین و استارترو بدبین میکنین
استاتر الحمدالله خودش حساس هست لازم به بدبینی نیست
کسی هم نخواست بدبین کنه اتفاقا گفتم شوهرش از قصد نگاش نیوفتاده که اون دخترخانوم طفلی یکم لباساش بهش تنگ شده اونم تازه بدون قصد مقصر شوهرت نیست بدبین نباش
برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤