2777
2789
عنوان

فراخوان عید تا عید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3644 بازدید | 265 پست

برای ایده هم:

اول اینکه کاش نی نی سایت یه قالب زیبایی داشت مخصوصا بالای صفحه سایت که به هیچ وجه تغییر نمیکرد و اونجا ارم نی نی سایتم باهاش بود منظورم سردرشه یه چیز ثابت نه تبلیغ باشه که جلوه سایت رو بگیره

دوم اینکه صفحه اول سایت هر روز یه دوبیتی جدید از شاعران یا یک جمله زیبا و روح داراز بزرگان در صفحه اول سایت بود

سوم بالابر سایت شبیه نی نی یا لوگو مخصوص نی نی سایت میبود

چهارم اینکه سایت رنگش روح دار باشه و در ایام اعیادبزرگ اگه رنگه قالب یا هر چیزی که نشون بده تغییر میکرد یا درموقع عزا رنگ تغییر میکرد خیلی جالب بود 

پنجم اینکه قالب سایت قسمت کناره ها که زدین جدید ترین موضوعات دو روز گذشته یا...کاش اون قسمت اصلی رنگش با زیرش تغییر میکرد منظور طبقه بندیاس کلا رنگ اون قسمت میشد صورتی نه فقط رنگ نوشته ها

ششم اینکه اون قسمتی که همه اسم کاربری و هرچیزی برای ورودشون هست رو کاش انقدر ساده نبود کادری جذاب داشت

هفتم در هر صفحه از سایت لگوی خانه یا صفحه اصلی باشه که بتونی بریم همون صفحه

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم تهرانی عزیز مشکلات هر. روز داره اضافه میشه الان نوشته ها به هم چسبیده شده 

اگر. ممکنه ابتدا مشکل فونت بزرگ ورنگ و. به روز رسانی را حل کنید

درمرحله دوم پیامهای دریافتی قبل برگشت داده بشه 

تاپیکهای سنجاق شده تغییر. کنند

ارسال پیام کوتاه به چند. خط محدود. شده اینم هیچ خوب نیست 

مشکل بعدی اعلام لایکهاست در. بالای صفحه جالب نیست 

استیکرها واقعا زشت شدند

دیگه این که موفق باشید.

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

به نظر هیچ تغییری قرار نیست اعمال بشه وشما رو خواسته تون همچنان باقی موندین.

درمورد ایرادات اگه یه نگاه اجمالی هم به تاپیک قبل ازاین  خودتون مینداختید

ایرادات و نواقص ورژن جدیدومتوجه میشدین .فکر میکنم دوستان من تو تاپیکای مختلف به انداره کافی بهتون گوشزد کرده باشن اگه واقعا به خواست و نظر کاربراتون اهمیت میدین

تا اعمال تغییرات  اون سایت قبلیو بالا بیارین وتیم فنی تون با خیال اسوده مشغول ویرایش این سایت جدید بشن 

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

سلام 

ورژن جديد تقريبا تمام كاستى هاى ورژن قبل رو داره، قابليتاى خيلي خوبى اضافه شده كه كمبودشون توى ورژن قبلى به شدت احساس ميشد 

فقط يه سرى اشكال وجود داره كه اگه رفع بشه سايت بى نقص ميشه، اين اشكالات رو بارها گفتن  اما دوباره گفتنشون خالى از لطف نيست: گزينه به روز رسانى اضافه شده، پستا جمع و جور تر بشه و فونتشون كوچيك تر بشه، حد فاصل بين دوتا پست واضح باشه، امضاها كوچيكتر بشه، تبليغات يه جاى صفحه جمع بشن، مثلا همشون برن پايين صفحه، اندازشون هم كوچيكتر بشه 

نسخه ى موبايل رو درست كنيد، چون توى گوشى همه چيز بايد جمع و جورتر باشه كه دسترسى بهش راحت تر باشه و چشم اطيت نشه 

يه سرك پيشنهادم براى ورژنهاى بعدى دارم، يه امكانى ايجاد بشه كه هر بار كاربر مورد علاقمون تاپيك ميزنه برامون نوتيفيكيشن بياد كه تاپيكاشون رو از دست نديم، يعنى توى پروفايلشون گزينه اى باشه كه با انتخابش همچين قابليتى ايجاد بشه 

هر كاربر توى سايت يه آيدى داشته باشه كه توى تاپيكاى مختلف بتونيم منشنشىون كنيم و براشون نوتيف بره، اينجورى  اگه با كسى كار داشته باشيم خيبي راحت پيداش ميكنيم 

امكان چت خصوصى با نى نى يارها ايجاد بشه، پيام خصوصى براى بعضى از موارد خيلي كنده  

فعلا همينا به ذهنم ميرسه

حواست باشه!

1)فونت بزرگ نوشته ها و حالت 

زومی که صفحه داره ارتباط رو

مشکل کرده

2)امضاها بزرگ و مزاحمه بهتره

جمع وجور و با فونت و رنگ دیگه

باشه

3)فقط سه تاپیک آخر رو میتونیم 

ببینیم.به حالت قبل برگرده و نیازی

به تازه ترین پاسخ و پربازدیدترین

تاپیک هفته گذشته نیست چون

سایت رو شلوغ و بی نظم کردن

4)تعطیل کردن مباحث رو

برگردونید چون واقعا لازمه

5)بهتره گزینه های ویرایش 

حذف و گزارش که بالای پستها 

قراردادین مثل قبل پنهان باشه

چون فضای زیادی اشغال کردن

و سایت رو شلوغ کردن

6)بهتره امکان ویرایش عنوان هم 

وجود داشته باشه چون اکثرا

عنوانها پراز غلط املایی و مناسب 

استفاده نمیشن و این امکان

جستجو رو سخت میکنه

بروزرسانی هم خودکار انجام بشه

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔

7)بهتره رنگ پست نی نی یارها

رنگی مجزا از استارتر و کاربرای 

دیگه باشه

8)کسانیکه لایکمون میکنن مثل

قبل توی تاپیک مشخص باشه

و توی اعلان گفته نشه

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔

9)چراغ آنلاین بودن هر کاربر 

برگرده یا بجای چراغ جلوی هر

کاربر بزنید آنلاین یا آفلاین..

آخرین بازدید هرکاربرم مشخص 

بشه عالی میشه

چراااا دو کلمه که مینویسم میگه

حداکثر متن کاراکتر مجاز است

واقعا سایتتون خیلی مسخره شده

یعنی چی این دیگه چه وضعشه

😠😠😠😠😠😠😠😠

امکان حذف و ویرایش پستای قبل

اپ شدن تاپیکای مورد علاقه بطور خودکار

کم شدن حجم و فاصله بین فونتا

بروزرسانی خودکار

مشخص شدن انلاین بودن کاربر

قابلیت حذف تاپیکا توسط استارتر

پیغامای ارسالی بین کاربرا محدود شده ونمیشه بیشتر از چند خط ارسال کرد 

گذاشتن لینک در پستا هم مشکل شده وگاهی با گذاشتن لینک درنسخه موبایل صفحه به حالت افقی درمیاد و مشکل ساز میشه اینم بررسی کنید 

فقط امیدوارم ارزش قائل شید واسه کاربراتون و حداقل این تاپیکو بخونین

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

بجای اینکه بهتر بشه همش داره 

بدتر میشه..جدیدا هم که نوشته 

ها توی هم میره مجبوریم خودمون

بین خطوط فاصله بذاریم و این

خیلی روی اعصابه..من دیگه از این

سایت دلزده شدم..خب با چه

زبونی دیگه اعتراض کنیم والا

زبونمون مو دراورد..لطفا سایت 

قبلی رو برگردونید..والا کفریم کرده

این سایت مزخرف

10)توی سایت امکان تشکیلگروه خصوصی وجود داشتهباشه تا هرکی رو خواستیماضافکنیم و یه قسمتی مخصوص گروه ها باشهتا بقیه عنوان گروه رو ببینن و اگه مایل باشن درخواستبدن و درصورت پذیرش وارد گروه بشن

چرااا بعضی پستا امکان ویرایش و حذف ندارن؟

چرااا سه چهار خط که مینویسم میگه متنت زیاده لطفا اینم درست کنید..

شماره صفحه باید بالای صفحه هم باشه

مثلا تو یه تاپیک چندی صفحه ای باید از اول بدونیم صفحه چندیم نه اینکه برسیم پایین تا شماره رو ببینیم

در ضمن توی تبادل نظرهای دوروز گذشته یا به تاپیکا شماره بدین یا بالای صفحه شمارشو بزنین

واینکه وقتی لینکی رو درصفحات تبادل نظر یا هرجایی باز میکنیم چه عکس چه ادرس جای دیگه برای اون صفحه جدیدی باز بشه تا صفحه مرجع گم نشه

بارها شده به جایی ارجاع داده شدم واز اونجا به جاهای دیگه رفتم و صفحه اصلی و اولی از دست رفته!

2810