2777
2789
عنوان

فراخوان عید تا عید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3644 بازدید | 265 پست

با سلام‌خدمت شما

1. استفاده از تصاویر گرافیکی زیبا اما کم حجم چون تصاویر حجیم سرعت سایت رو کم میکند.
  2. طراحی آیکون‌ها و شکلک ها خیلی ضعیف است چون دوستان به صورت آنلاین با یکدیگر در ارتباطند در نتیجه شکلک ها نقش مهمی در ایجاد رابطه کاربران داشتند انتظار بود به شکلک‌های قبل اضاف شود نه اینکه همانها هم‌حذف شوند.
  3. لطفا و لطفا و لطفاااا مشکل بروز رسانی را حل نمایید و دکمه بروز رسانی اتوماتیک را اضاف کنید.
  4. رنگ سایت زیباست اما چشم را خیلی اذیت میکند لطفا عوض کنید.
  5. قسمت پرسش و پاسخ پررنگ تر و نمایان تر شود تا دوستان بتوانند سوالات تخصصیشون رو از متخصصان و مشاوران بپرسند.
  6. چراغ آنلاین کاربران روشن شود.
  7. بحث چند کاربری هم مدیریت تر شود.
  8. لایک و دیسلایک در نوار بالا پستباشد و اسامی لایک‌کننده ها به صورت اتوماتیک در نوار پایین پست  باشد.
  9. تعداد کاربران و مهمانان نیز مشخص باشد. 
  10. هنگام زدن تاپیک گزینه  انتخاب جنسیت کاربران وجود داشته باشد که استارتر بتواند انتخاب کند که پاسخگویان مرد باشند یا زن( البته بجز کاربران مرد زن نما😑) و یا آزاد و کاربران مجاز فقط بتوانند پاسخگو باشند. 
  11. یک‌گالری نی نی سایتی بسازید از فرشته های نی نی سایتی

با تشکر از شما و زحماتتان🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹

خوشبختی یعنی داشتن بهترین همسر دنیا و زیباترین ثمره عشقمون.همسر عزیزم و پسر عزیزتر از جانم دوستتون دارم😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی من جزء طرفدارهای این ورژن جدید هستم ولی بنظر من وقتی درصد بالایی از کاربرا انقدر مخالف هستن بهتره ورژن قبلی رو بالا بیارید. شما دارید روز به روز  پسرفت میکنید؛ تعداد تاپیکها و تعداد بازدیدها خییییلی کاهش پیدا کرده و حتی من هم که از این ورژن خوشم اومده بود بخاطر کم شدن کاربرها و کلا کم شدن رونق سایت دارم دلزده میشم و خیلی کمتر میام. این همه مقاومت شما رو اصلا درک نمیکنم!! تغییر رنگ و فونت و حذف اون موارد اضافه کاری نیست که یک هفته زمان بخواد!! واقعا آخرین پاسخ ها خیلی اضافی هستن همونطور لیست تاپیکهای پر بازدید!! کلا گزینه های اضافه و به درد نخور انقدر زیادن که آدم سرگیجه میگیره! صفحه رو باز میکنیم چند بار یک عنوان تکراری رو میبینیم! از ابتدای صفحه تا انتها انقدرررر طولانی شده که آدم کلی از زمانش میره تا از اول صفحه برسه آخرش!!

درکل واقعا اگه نظر کاربرها براتون اهمیت داره بهتره ورژن قبلی رو برگردونید وگرنه کم کم هممون میریم و هیچوقت این سایت رونق سابق رو نمیگیره.

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

چرا نميتونم پستم رو ويرايش كنم؟ 

"كاستى هاى ورژن قبل رو جبران كرده"  منظورم بوده، امكان ويرايش نيست نميتونم درستش كنم 

اينم از اثرات پست گذاشتن وقتى كه كامل از خواب بيدار نشدمه:))))) 

لطفا امكان ويرايشم اضافه كنيد، تا چند روز پيش بود الان چرا خذف شده؟ 

حتى پستمم نميتونم پاك كنم

حواست باشه!
سلام ورژن جديد تقريبا تمام كاستى هاى ورژن قبل رو جبران كرده، قابليتاى خيلي خوبى اضافه شده كه كمبودشون توى ورژن قبلى به شدت احساس ميشد فقط يه سرى اشكال وجود داره كه اگه رفع بشه سايت بى نقص ميشه، اين اشكالات رو بارها گفتن  اما دوباره گفتنشون خالى از لطف نيست: گزينه به روز رسانى اضافه شده، پستا جمع و جور تر بشه و فونتشون كوچيك تر بشه، حد فاصل بين دوتا پست واضح باشه، امضاها كوچيكتر بشه، تبليغات يه جاى صفحه جمع بشن، مثلا همشون برن پايين صفحه، اندازشون هم كوچيكتر بشه نسخه ى موبايل رو درست كنيد، چون توى گوشى همه چيز بايد جمع و جورتر باشه كه دسترسى بهش راحت تر باشه و چشم اطيت نشه يه سرك پيشنهادم براى ورژنهاى بعدى دارم، يه امكانى ايجاد بشه كه هر بار كاربر مورد علاقمون تاپيك ميزنه برامون نوتيفيكيشن بياد كه تاپيكاشون رو از دست نديم، يعنى توى پروفايلشون گزينه اى باشه كه با انتخابش همچين قابليتى ايجاد بشه هر كاربر توى سايت يه آيدى داشته باشه كه توى تاپيكاى مختلف بتونيم منشنشىون كنيم و براشون نوتيف بره، اينجورى  اگه با كسى كار داشته باشيم خيبي راحت پيداش ميكنيم امكان چت خصوصى با نى نى يارها ايجاد بشه، پيام خصوصى براى بعضى از موارد خيلي كنده  فعلا همينا به ذهنم ميرسه

درستش اينه:))

حواست باشه!

حتما تا حالا به یه جمع بندی از پیشنهادات و رفع ایرادات که کم هم نیست رسیدین. اگه امکانش هست تا اصلاح کامل این نقص ها ورژن قبلی رو بالا بیارین.

با لبخندت دنیا رو تغییر بده...ولی نذار دنیا لبخندتو تغییر بده😄

اصلا همینکه مسابقه گذاشتید ولی تقریبا کسی جدی نگرفت خودش گویای خیلی چیزهاست!! این تاپیک حتی پنج صفحه ش پر هم نشده!!در  حالی که قبلا اسم مسابقه میومد خیلی ها به تکاپو میفتادن و اهمیت میدادن. 

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

خانوم تهرانی من دیشب کلی ازایراداشو نوشتم الان که دوباره اومدم سایت بازم ایراد اضافه شد  چرا انقدر داغوووووون کاش تو صحنه بودید بچه ها لااقل دلگرم بودن این تاپیک و زدید رفتید حتی نینی یاراهم نیستن دیگه بگن درست میشه چون فک کنم درست شدنی درکار نیست روز به روز داره بدتر میشه

فقط متنی که نوشتم رو ببنید خیلی توهم توهم شده ادم چشماش دردمیگیره

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

اصلا همینکه مسابقه گذاشتید ولی تقریبا کسی جدی نگرفت خودش گویای خیلی چیزهاست!! این تاپیک حتی پنج صفحه ش پر هم نشده!!در  حالی که قبلا اسم مسابقه میومد خیلی ها به تکاپو میفتادن و اهمیت میدادن.

مسابقه میخوایم چیکاردرست بشه سایت جایزشم مال خودشون

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سلام خانم تهرانی.

خیلی ممنون از اینکه این مسئله رو طرح کردین تا بچه ها بتونن انتقادات و پیشنهاداتشون رو ارائه بدن.

1. رنگ یک سایت هم توی جذاب تر شدنش و هم جذب مخاطب وصد البته اذیت نشدن چشم مخاطب خیلی تاثیر داره که متاسفانه این گزینه توی ورژن جدید ازش خبری نیست
  2. نداشتن گزینه ی بروز رسانی خودکار یکی از اصلی ترین مشکلات سایت هستش
  3. فونت ها بیش از اندازه بزرگ هستن نیازی به این قدر درشت نمایی نیست همون اندازه ی قبلی عالیه
  4. برای پیدا کردن یه گزینه باید چندتا گزینه رو رد کنی تا به اون برسی در صورتی که قبلا خیلی سریع و راحت میتونستیم وارد اون گزینه بشیم
  5. سرعت تایپ و حذف کردن نی نی سایت خیلی اومده پایین و این واقعا خسته کننده اس
  6. همون قدر که گزینه ی لایک مهمه گزینه ی دیس لایک هم میتونه مهم باشه پس لطفا لحاظ بفرمایید.
  7. چراغ انلاین بودن کاربران مثل قبل مشخص باشه
  8. فاصله ها بین متن و گزینه های انتخابی و خیلی چیزای دیگه زیاده.
  9. هر ورژن جدیدی که به سایت اضافه میشه لطفا در مورد کاراییش توضیح بدین از قبل تا مخاطبین بتونن براحتی از اون استفاده کنن. اگه دقت کرده باشین خیلی از کاربرا این چند روزه سوالای زیادی در مورد اینکه اون گزینه کجاست و یا این گزینه چیکار میکنه از هم پرسیدن و این نشون میده که جو سایت چقدر همه رو سردرگم کرده
  10. و خیلی از مشکلات دیگه که دوستان اشاره کردن. البته اینم بگم که سایت واقعا قابلیتای زیادی بهش اضافه شده و این عالیه اما زمانی جواب میده که همه ی نواقص برطرف بشه. با تشکر                 

خانم تهرانی عزیز الان طراح عزیز مثلا مشکل فاصله خطوط را کم کرده ؟؟؟؟من حقیقتا هنوز. امیدوارم بقیه اصلاحات ایشون اساسی تر. باشه فقط یک جزیی تغییر. کرده ان هم نه به صورت جالب بدتر. ناراحت کننده ، دیشب که کلا خطوط درهم بود الان هم فقط فاصله خیلی نامحسوس کم شده با این سرعت اصلاحات صورت بگیره فکر. کنم چندین ماه طول بکشه دوست عزیز کاش نسخه قبلی را برمیگرداندید واقعا حیف بود 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

سلام

کاربران عزیز من تک تک نظرات رو خوندم و دسته بندی کردم. در پست اولم خدمتتون عرض کردم نسخه قبلی قابلیت اضافه کردن آپشن های جدید رو نداشت و نمیشد این قابلیتها رو روی ورژن قبلی پیاده کرد. این رو مجدد خدمت دوستانی که پیشنهاد داده بودند این برنامه ها رو روی نسخه قبلی پیاده می کردید یاداوری کردم

سلام...

زودتر میگفتین من کلی ایراد اینور اونور ب گوش نینیار 5 رسوندم  .

الان فونت پست ها درشته .نوشته ها هم خیلی تو هم رفته چشم اذیت میشه...فونت رو کوچیک کنین فصا بین چن خط یه پست باشه مثل دفتر یادداشت...
فضای هر پست خیلی زیاده وقتی یه پست ارسال میشه تو همون پسا ارسال شده بعد از نوشته ها تا امصا یه فصای خالی و عیر کاربردی هست اونو حدف کنید هر پست جای کمتری بگیره...
امکان حذف تمام پست ها و تاپیکها رو و امکان حدف شدن لینک ها بعد از ریپلای کردن رو برا امنیت سایت و کاربر و از بین بردن امکان سو استفاده رو بزارید حتما ...
وقتی یه پست رو پاک میکنیم میریم صفحه اول تاپیک اینم درست بشه لطفا...
همین رنگ بندی ها هم ک برا تنوع گذاشتین فک نکنم خوب باشه الان رنگ پست منو نگاه کنید واقعا چشم ادیت میشه تازه رنگ زمینه هم کامل یه پست رو نمیگیره فقط زیر نوشته ها هست ک از لحاط بصری اصلن زیبا نیست...رنگی نوشتن هم چشم رو ادیت میکنه هم اگه تو تاپیکای مختلف و تک و توک دیده بشه اعصاب کاربرا رو بهم میریزه .فک کنم نباشه خیلی بهتره

2810