2777
2789
عنوان

امروز هردومون داخل طلافروشی گریه کردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 226844 بازدید | 1942 پست

منم موقع بارداریم مجبور شدم پول قرض کنم چه روزهای سختی بود قرار بود سزارین بشم پول عمل جور نمیشد با بد بختی چن روز عقب افتاد تاریخ زایمان 

بچه مدفوع کرد و ...

همش دلم خوراکی میخواست شوهرم پول نداشت بخره 

انشالله نی نی تون به سلامتی بدنیا بیاد

برا منم صلوات بفرستین با قلب  مهربون تون♥️♥️♥️♥️

⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها و دردهای که ناشی از سحر و چشم و جن بوده با پخش قرآن خوب شده من یک پیرزن جادوگر چشم زن در اطرافمه‌ که از هیچ سحر و چشم زخم برای نابودی من خودداری نمیکنه و من با پخش قرآن تا امروز تونستم خیلی از شرهاش رو خنثی کنم خیلی از دخترها بدلیل سحر یا چشم زخم یا جن عاشق و دلایل دیگر شرایط ازداوجشون جور نمیشه یا خواستگار نمیاد یا میاد و الکی بهم میخوره که با خواندن و پخش قرآن میتونند سحرو جن رو نابود کنند و ازدواج موفقی داشته باشند فقط برای کسانی که پخش و خواندن  قرآن باعث آزارشون‌ میشه یا خودشون یا یکی از اعضای خانوادشون یا جن داره یا سحر و یا دعاهای غیر قرآنی در خانه دارید یا شیاطین جنی در خانه تون هست که مطمعنا اگه الان باعث مشکلاتی نشدند بعدا میشن شما با پخش و خواندن  قرآن به آنها آسیب رسوندید اونا می‌ترسند شما پخش قرآن رو ادامه بدین و اونا رو بسوزانید برای همین کاری می‌کنند که شما رو منصرف کنند شما اگه ادامه بدین قرآن این شیاطین و اجنه و سحرها رو نابود میکنه اگه نه این موجودات قویتر میشن بهتره قبل از پخش قرآن ۱۰ بار آیت الکرسی بخونین و دورتون بشکل دایره فوت کنید و خوبه آخر شب و اول صبح آیت الکرسی ببینید ممکنه در این مدت خوابهای ترسناک ببینید که نگرانی نداره کم کم از بین میره  فقط هرگز برای رفع مشکلاتتون سراغ دعانویس و رمال و سحر ،جادو نرید که خودتون‌ رو بدبخت میکنید کار اینا با جن و شیطانه که هر کی بره پیششون جن به جونشون میندازند‌ و این شیاطین هزار مشکل دیگه بوجود میارند و چون خودتون دعوتشون کردین به این سادگی نمی رند ،همه مشکلات رو میشه با قرآن و کمی صبر و حوصله بهتر و بدون ضرر حل کرد.

باز شکر خدا اوضاع مالیت خوبه یه کم قسط و بدهیاتون کم شد دوباره حلقه بخرین  

من شرایط مالی سختی رو میگذرونم مستاجرم و چند ماهی به خاطر بیکار شدن همسرم محتاج پول شدم با اینکه مادرم طلا داره و استفاده هم نمیکنه هیچ وقت انتظار نداشتم برا من بفروشه به نظرم آدم باید انتظارشو از اطرافیان و خانوادش صفر کنه تا بتونه آرامش داشته باشه ، حالا اون مادر یا برادری که خودش دلی میخاد کمک کنه بحثش جداست

این ادا ها چیه مگه اونایی ک بیمارستان دولتی زایمان کردن مردن ک باید حتما بیمارستان خصوصی زایمان کنی ...

این و اون چیه مادرشه، واقعا مادر شما این کارو کنه هیچ کاری نمیکنی، توافق کردند زوری که نبود قرار بوده اردیبهشت پس بده حالا کو تا اردیبهشت 

خاک تو سر مادری که واسه دوتا النگو بچشو جلو شوهرش سرافکنده کنه

این و اون چیه مادرشه، واقعا مادر شما این کارو کنه هیچ کاری نمیکنی، توافق کردند زوری که نبود قرار بود ...

عزیزم من کاری ب کار مادرش ندارم  درسته اشتباه کرده من  دارم میگم وقتی نداره جرا باید حتمابیمارستان خصوصی زایمان کنه مگه دولتی چشه این همه زایمان میکنن وقتی نداره چرا باید بره   قرض کنه بره بیمارستان خصوصیه ک مثلا کلاس بیاد اره من خصوصی زایمان کردم 

همسرت و خودت باااید قبل اینکه ب فکر بچه باشین راجب مخارجش فکری میکردین!!!

ن اینکه مادرت النگوشو بفروشع تازشم ادم بده داستان بشه 🙂🙂

از همسرت بیشتر باید ناراحت باشی تا خانوادت .

و منی ک عاشق بچه ام اما چون میدونم از پس مخارجش بر نمیام بیخیال شدم .تنها دلیلش هم اینه ....

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
این ادا ها چیه مگه اونایی ک بیمارستان دولتی زایمان کردن مردن ک باید حتما بیمارستان خصوصی زایمان کنی ...

والا من سال ۱۳۹۹  بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کردم ۶ روزم بچم بستری شد بیمه تامین اجتماعی هم نداشتم خداشاهده ۱۲۰ هزار شد هزینه 

اصلا تعجب میکنم میگن طبیعی ایقد سزارین ایقد میدیم برا زایمان  باورم نمیشد ولی بازم هر کسی اختیار داره هر روش وبیمارستانی دوست داره بره وزایمان بکنه قرار نی پولی به ما بدن یا از ما بگیرن ولی خداییش مردمم گناه دارن چه خبره  ایقد هزینه ها بالا باشه مردم چجور بچه بیارن دیگه وقتی هزینه یه سزارین ۲۰ وخوردی میشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭