2777
2789
عنوان

میخوام برای کنکورم گوشیم رو بفروشم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمو فیزیک سختههه😭

عمویی تمرین و تکرار کنی اسون میشه نگران نباش

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
من خودم میخواستم خاموشش کنم بدم دست مامانم  ولی نمیشه چون باهاش فیلم های آموزشی درسی میبینم که ...

خموش کنم باتریش می‌خوابه و خراب میشه حتما باید باهاش کار بشه که باتریش سالم بمونه

همه گوشی دارن تو خونمون

و اینکه منم مشکل خواب داشتم 

ولی الان تنظیم کردم:)

قفل گوشیو نصب کن تایم داره مثلا ۵ساعت قفلش میکنی گوشی نیازه شاید رفتی کلاسی جایی خواستی فیلم بگیری باز خودت بهتر میدونی

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
عمویی تمرین و تکرار کنی اسون میشه نگران نباش

عمو خودت دوسش دارییی؟ اون رنگا چیه اخه بنفش و آبی و نمیدونم همین چیزایی ک کشف کزدی ولی عمو خیلی زرنگیااا خوشحالم باهات حرف زدم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
خموش کنم باتریش می‌خوابه و خراب میشه حتما باید باهاش کار بشه که باتریش سالم بمونه همه گوشی دارن تو ...

خوش بحالت من مجبورم بخاطر خواب برم کتابخونه چون تو اتاق نازنینم نمیتونم از تخت جدا شم 

خوب پس بفروش 👍

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
جو گیر نشو گوشی خیلی نیاز میشه ...کتابی فیلمی چیزی یه موقع بخوای دانلود کنی. تو باید روی خودت کار ...

خلیییی سعی کردم نشد که نشد

۳ ساله دارم تلاش می‌کنم بزارم کنار

واقعاااا نمیشه:")

خوش بحالت من مجبورم بخاطر خواب برم کتابخونه چون تو اتاق نازنینم نمیتونم از تخت جدا شم  خوب پس ...

باور کن من با روزی کم کردن ۱۵ دقیقه و بعد هم ثابت کردنش تو ۹۰ رو رسیدم از ۱۱ ساعت خواب به ۷ ساعت 

من این رو واقعا نتیجه گرفتم:)

تردید نکن بذارش کنار 

چرا نمی‌دیش ب بابات خاموشش کنه برات نگه داره 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
قفل گوشیو نصب کن تایم داره مثلا ۵ساعت قفلش میکنی گوشی نیازه شاید رفتی کلاسی جایی خواستی فیلم بگیری ب ...

اینم امتحان کردم 

جواب نداده برام:)

من کلاس هام غیر حضوری 

چون دبیر حضوری و خوب نداریم

باور کن من با روزی کم کردن ۱۵ دقیقه و بعد هم ثابت کردنش تو ۹۰ رو رسیدم از ۱۱ ساعت خواب به ۷ ساعت&nbs ...

واو عالیه 👍✨

من قبل ماه رمضون هشت ساعت میانگین می‌خوابیدم اما الان افتضاااحح😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
2810