2777
2789

من امسال کنکور داشتم ولی به خاطر گوشی نتونستم بخونم 

قراره بمونم برای سال بعد 

گوشیم رو میخوام به خاطر حواس پرتی بفروشم و یه دکمه دار ساده بگیرم برای تماس های اضطراری و ...

به نظرتون کار درستیه?

بغضم گرفته:")))

البته مدل گوشیم بالا نیستا که بگم قیمتی 

نه

سامسونگ آ۱۰ عه

ولی هر چی باشه باهاش کار کردم

کنترلش برای نشدنیه 

همه راه ها رو هم امتحان کردم

پدرم میگن که بفروش بعد کنکور بهترش رو برات میخرم:"))))

فیلم آموزشی نمیبینی باهاش؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میتونی بدی دست مامانت تحت هیچ شرایطی بهت نده مثلا تا شب

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

به نظرم بده برات قایمش کنم 

گوشی دکمه ای هم میتونی بگیری

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

من خودم میخواستم خاموشش کنم بدم دست مامانم 

ولی نمیشه چون باهاش فیلم های آموزشی درسی میبینم که کلی راه اندازه برام 

و خوب همه پیام رسانامو پاک کردم و یه چند روز یبار فقط میام نی نی سایت 😂که باید ترک کنم 

ولی مشکل من خواب بیش از حده 

در کل اگه نیازش نداری خواستی بفروش خواستی بده یکی موقتی استفاده کنه مثلا داداشی آبجی 

یا هم خاموش کن بده کسی قایم کنه

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
آخه لازم نمیشه یعنی  گروهی چیزی واسه گلاس کنکور یا سوالی از گوگل. لپ تاپ داری؟

با لب تاپ پدرم قرار شده انجامشون بدم

و چون ایشون باهاش کار میکنن نظارت شدید میکنن که چیزی نصب نکنم توش:)

2810