2777
2789
دوست پسرت براش مهمه خدایی نکرده اگه بمیره تو میری با یکی دیگه تاحالا پرسیده ازت؟

من نه خودم و نه دوست پسرم دهه هشتادی نیستیم و دهه هفتادی هستیم 

نه براش مهم نیست و تا به حال ازم نپرسیده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسابقه اشپزی در تاریخ 24 فروردین 1403 روز جمعه ساعت 13 اقدام به پذیرش محصولات آشپزی(غذا، نوشیدنی، دسر،بستنی، قهوه، چای، آب معدنی، سالاد، کیک و شیرینی، آش و حلیم و فینگرفود و فست فود، غذای فرنگی و خوردنی های مختلف) می نمایدو از ساعت 15 هیات داوری اقدام به داوری می نماید و رویداد مسابقه اشپزی تا ساعت 20 ادامه دارد.در این رویداد اشپزان از گروه کدبانوها، آشپزان از گروه مشاغل خانگی، آشپزان از گروه صنوف خرد سطح شهر، کارآفرینان و کارفرمایان مراکز خدمات غذایی و پذیرایی می توانند ثبت نام و شرکت کنند.کسانی که خوردنی ابداعی نیز داشته باشند می توانند تقاضای ثبت آنرا در دبیرخانه خوراک ابداعی به انجمن صنفی کارگری اشپزان وسرآشپزان استان تهران بدهند.کسانی که آشپزی بلد هستند و به یک زبان خارجی نیز می توانند صحبت کنند می توانند عضو کمیته دیپلماسی غذا (مشترک انجمن صنفی آشپزان و سرآشپزان استان تهران وشرکت فرصت آفرین قرن) بشوند و پس از طی مراحل به عنوان سفیر اشپزی و انجام ماموریت های ملی و بین المللی دست بیابند.هزینه ثبت نام برای کدبانوها 90000 تومن و برای مشاغل خانگی 150000 تومن و برای آشپزان شاغل در مراکز صنفی 200000 تومن و برای کارافرینان و کارفرماها 5میلیون تومن هست.به همه کسانی که در مسابقه اشپزی شرکت می کنند چه ببرند چه ببازند گواهی حضور از سوی انجمن و مسابقه اشپزی داده می شود.به برگزیدگان مسابقه اشپزی لوح تقدیر و جایزه نقدی و چاپ عکس خودشان و محصولشان و مشخصات تماسی شان در کتاب رویدادهای آشپزی اعطا می شود.به حامیان از گروه کارآفرینان و کارفرماها نیز امکان تبلیغ در شبکه های اجتماعی خودمان و همچنین میز استند در محل مسابقه آشپزی و نمایش کلیپ در پرده پروژکشن و پخش و توزیع فرم استخدام از بین شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان و چاپ تبلیغاتشان در کتاب رویدادهای آشپزی و لوح تقدیر و پخش کلیپ تولیدی خودشان در شبکه های اجتماعی خودمان اعطا می گردد.