2777
2789
عنوان

با دخترم هرجا میریم مثل گاو پیشیونی سفیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 61 پست

ازش بگیر 

شده با جنگ و دعوا ازش پول بگیر یعنی چی بدهی دارم؟ اولین بدهی مرد مال زنشه

باید عادت کنه نبازهاتو براورده کنه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کار کن، واقعا الان دوره ای نیست که کسی بمونه خونه، هرکس باید بتونه مخارج خودشو بده

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

در طول سال هم ینی چیزی نمیخری؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

شوهرت راست میگه؟؟ درامدش کمه واقعا؟ واقعا قسط ووام داره؟؟ اگه میتونی یه جایی خودت کارنیمه وقت پیدا کن حتی حقوق کم.  واسه خورد وخوراکتونم پول نمیده؟

مام زیاد لباس نمیگیریم.اگه اذیت میشی رفتو امدو کم کن. مام کلا بخاطر خیلی مسائل رفتوامدمونو باخیلی از فامیلا قطع کردیم

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
چکارست درآمدش حدودا چقدره

کارش متاسفانه فصلیه

کار ساختمونی میکنه و پاییز و زمستونا یه روز سرکار باشه یه هفته بیکاره

ولی واقعا اونقدر ندار نیست که نتونه حداقل یکسال دل منو خوش کنه

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

مردها کلا خیلی بی عار شدن البته نسبت به مخارج زن و بچه وگرنه برا خرج دوست و رفیق و هرزه بازیاشون حسابی پول دارن 

پدرهای قدیم با اینکه همون موقع هم مخارج سنگین بود ولی خرج میکردن و تنها کسی که از خرید عید جا می‌ماند خود پدرها بودن 

مردونگی کلا پاک شده

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
عزیزم کار کن، واقعا الان دوره ای نیست که کسی بمونه خونه، هرکس باید بتونه مخارج خودشو بده

باهاتون موافقم الان همه باید کار کنن تا زندگی بچرخه

مثل زمان قدیم نیست یکنفر کار میکرد یه خانواده تامین بودن

میشه لطف کنی واسه حاجتم🌹صلوات🌹بفرستی.

نمیتونین سرکار برین؟ اگه بهانتون بچتونه، اون بچه بزرگ بشه تنهایی الانش یادش می‌ره ولی اگه سرکار نرین حداقل تا ۲۰ سالگیش که بخواد خودش مستقل بشه باید همش حسرت بخوره.

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.