2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احلام جان اگر براش خیلی تکرار می کنی تا یاد بگیره این نشانه ی هوش نیست نشانه های هوش خردسالان رو از نت سرچ کن عزیزم ونصیحت از من می شنوی اگر می خوای کودکت باهوش بشه و خلاقیتش نابود نشه از الان به سمت آموزش هدفمند براش نباش بگذار بچه به همه چی دست بزنه ودنیای هودش رو بابازی کشف کنه
دوستان تو این سن باید مراقب آموزش های پایه کودک باشید مثل درست راه رفتن و توانایی هایی مثا لی لی یا حفظ تعادل با یک پا و ... توی سنجش توانایی بچه ها ی این سنی مهم نیست بتونه موسیقی بزنه یانه؟ یا 12 امام رو باد باشه یا نه. یکسری فعالیتها هستند که باید بچه به اون توانای ها برسه تا نرمال یا با هوش تلقی بشه که خیلی هاش ذهنی و بعضی هم حرکتی هستند.
فقط احلام جان کناب براش مرتب می خونم ودرکل عقیدم این هست که باید خوش بگذرونه تا اینکه دوران مدرسش شر ...

عزیزم من برعکس الان عذاب وجدان داره پسرمو هیچ کلاسی نبردم جز چند ماه مهد کودک و مهد قرآن که الفبا رو کامل یاد گرفته منم ذهنیتم آرامش و شادی پسرم بود اصلا دوست نداشتم اذیت بشه، الآن احساس میکنم در حقش کوتاهی کردم 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است