2777
2789
عنوان

مرگ مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 19 پست
من خودم کارت اهدا دارم به همسرمم گفتم اما جرأت نکردم به خانوادم بگم یبار با خنده گفتم ببینم رفتارشون چیه دعوام کردن شدید منم گفتم شوخی کردم

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاری اتفاقا توی اون فیلمه تاکید داشتن مرگ مغزی نشده و فقط گفتن رها زندگی نباتی داره. کمیسیونم نشون دادن.توی دنیا حتی یه مورد مرگ مغزی هم برنگشته
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

من همیشه وقتی حرف مرگ میشه به شوهرم میگم خداکنه من مرگ مغزی شم اعضام الکی نره زیرخاک.اونم بهم قول داده اگه مردنم اینجوری بوداعضامواهداکنه.چه فایده وقتی میره زیرخاک وخوراک مورچه وموریانه میشه؟اینجوری حداقل چندنفرنجات پیدامیکنن.

سارینای قشنگم عاشقتم دخترم.فرشته کوچولوی مامان وباباش ۲۷ دی ۹۴ زمینی شدودنیامونوزیروروکرد.