2777
2789
عنوان

مرگ مغزی

2130 بازدید | 19 پست
اول از همه بگم ایشالا عمر اطرافیانتون ۱۲۰سال و همگی سالم و زنده باشن سالیان سال. ابجی من تو بیمارستانه و گاهی تعریف میکنه مثلا یه بیمار مرگ مغزی میارن خیلی از نزدیکانشون حاضر به اهدا عضو نیستن به دلایل اینکه فک میکنن ممکنه بیمارشون برگرده یا نمیخوان تن بیمارشون ناقص به خاک بره. نظر شما چیه. خودتون تو این شرایط تصور کردید واکنشتون چیه و چکار میکنید و چرا
من کارت اهدا عضو دارم به خانواده ام هم گفتم آگه اتفاقی افتاد موافقت کنن البته اطرافیان من همه موافق هستن
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم به خانوادم گفتم اگه ی روزی مرگ مغزی بشم اعضای بدنمو اهدا کنن
( پروردگاراااا ) این نعمت را بر من ارزانی دار که : بیشتر در پی تسلا دادن باشم تا تسلا یافتن و بیشتر در پی فهمیدن باشم تا فهمیده شدن ...
من که مشکلی ندارم . خدا برای کسی این روزها رو نیاره ولی وقتی قراره جسم پیشت نباشه و زیر خاک بره چه فرقی میکنه که قسمتی از بدنش شکافته یا جدا بشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

خوبه هرکس درزنده بودنش، خودش رضایت نامه ش رو امضا کنه که اطرافیان مجبور به این تصمیم سخت نشن.
  بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
ای بابا این دنیا چیه که بخان نگهمون دارن شاید برگردیم من که کارت اهدا گرفتم رفت
امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
اخه بدیشم اینه تو تلویزیون دو ماه پیش یه سریال میذاش زنه میگفتن مرگ مغزی شده یه دفعه به هوش اومد... کار میکنن مخاطب فک کنه مرگ مغزی ممکنه برگرده در حال اینجور نیس
من موافقم
صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
من کارت اهدا دارم و وقتی بهش فکرمیکنم خیلی خوشحال میشم. کارت اهدام که صادر شده بود خیلی خوشحال شده بودم و چندبار با شادی تکرار میکردم که خیلی خوشحالم . اخرش شوهرم گفت دس ندارم هی با خوشحالی ازش حرف میزنی. منم کارت دارم ولی ازش حرف نمیزنم. حس کردم یه جورایی راضی نبود من کارت بگیرم. شاید واسه عزیزان سخت باشه اکن لحظه.
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
2810