2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
وای چ احمقید ببخشید این مسئله کاملا ریشه روانی داره ی دخترع ک دوتا چشم و ابرو داره بهت خوراکی تع ...

واقهانی  هست منم خواهرم نمونه بود بیچاره رو دعا خورش کردن خودکشی کرد 

یا داداشم همین طوری شد اصلا وضعی بود

گلم منظورم همون دعانویس هایی هستش که برای ضربه زدن به دیگران یا بهم زدن رابطه زن و شوهر و ...... این ...

پس این دعانویس هایی که مشخصات کامل فرد رو میدن موکلهای شیطانی دارن درسته؟ خب این موکل های شیطانی باعث اسیب رسوندن به خودشون نمیشه؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقهانی  هست منم خواهرم نمونه بود بیچاره رو دعا خورش کردن خودکشی کرد  یا داداشم همین طوری ...

ای وای چقدر متاسف شدم😓😓عزیزم الان وضعیت چطور هست؟ چیشد؟تعریف میکنین اگر براتون مقدوره

کاربری دست دونفره..من و دوستم
نمیدونیم باهاش چیکار کنیم دیگه دعاها رو اومد گذاشت گفت یدونشم من انجام نمیدم همشو بریزید دور  ...

قایمکی دعا بع خوردش بدین 

تو رو خدا نجاتش بدین منم دادشم اعتقاد نداشت بهش دعا قایمکی میدادم 

عزیزم این مواردی که گفتین رو هر روز باید بخونیم روی بطری؟ یا همون یکبار کفایت میکنه؟ و کاربردشو هم ...

نه همون یه بار کافیه وقتی بطری آب تموم شد و دوباره می تونید درست کنید 

بهش می گن آب شفاء 

آدمو سبک می کنه 

اینو یه حاج آقایی بهم گفتن یه مدت همسرم بدجور بیمار بود هم جسمی هم روحی درسته تحت نظر پزشک بود ولی خوردن این آب هم خیلی تأثیر داشت 

مدتی بود یادم رفته بود خدا خیرت بده که باعث شد یادم بیاد حداقل دوباره درست کنم بخوریم 

خودتون هم می تونید مصرف کنید انرژی منفی رو از بدن دور می کنه و سلامتی بهمراه میاره

شما چیکار کردین خوب شدین؟ بخدا شده پوست استخون میترسیم یه بلایی سرش بیاد🥲نمیدونم چیشد یهو

دقیقا  بردار منم پوست استخوان شده بود خیلی خیلی لاغر حتی بردار من بیمارستان نادری گرفت کسی بود که قاری قران بود ولی قرآن رو کنار گذاشت شاگرد نمونه بود نخبه بود بعد دعا خورش کردن کفر میگفت ریش موی شدید پیدا کرده گوشه گیر بود گریه مبکرد شدید من بیچاره از آیت دعا

پس این دعانویس هایی که مشخصات کامل فرد رو میدن موکلهای شیطانی دارن درسته؟ خب این موکل های شیطانی باع ...

عزیزم قبل از رفتن پیش دعانویس باید راجع بهش تحقیق کرد 

دعانویس خوب دعانویسی هستش که فقط برای خیر دعا بنویسه و موکلاش رحمانی باشن 

اگه موکلاش شیطانی باشه برای شخص اصلا خوب نیست شاید مشکلشو حل کنه اما مشکلات دیگه ای براش پیش میاد

شما این دعانویسی که پیشش رفتین رو راجع بهش شناخت داشتین ؟؟آدم درستی بود؟؟؟

And nothing else matters...:)
دقیقا  بردار منم پوست استخوان شده بود خیلی خیلی لاغر حتی بردار من بیمارستان نادری گرفت کسی بود ...

من از این دعا نویس به اون دعا نویس الان خوب شده ولی زیاد هم نه الان دانشگاه فرهنگیان  قبول شده به چه بدبختی خوبش کردیم 

خواهرمم نخبه بود همیشه نفر اول یود 

متاسفانه  من نمیدونستم دعا خورش کزدن خواهرم خودکشی کرد منزوی شد خودکشی که کرد فلج شد زبونش در اومد از حلقش  بردیم بیمارستان سم زدایی کردن خوب شد باز تشنج  کرد باز خوب شد ولی لبش کجه 

خواهرم هیچی نشد متاسفانه 

ای وای چقدر متاسف شدم😓😓عزیزم الان وضعیت چطور هست؟ چیشد؟تعریف میکنین اگر براتون مقدوره

خواهرم هیچی نشد ازداوج کرد بچه دار شد ولی داداشم من خیلی براش تلاش کردم الان معلم شده

حرز ابودجانه هم خوبه براش سفارش بدین روی پوست آهو بنویسن براش بزنه به دیوار اتاقش 

و در طول روز هم بخونه از روش هرچندبار که دلش خواست 

و تو خونتون خیلی خوبه بزارین صدای اذان بلند پخش بشه 

خودشم میتونه اذانو زمزمه کنه 

صدای اذان شیاطینو فراری میده و گاهی اوقات میسوزونه

And nothing else matters...:)
ممنونم عزیزم ، هر روز باید این سوره ها رو بخونیم روی بطری؟ یا یکبار کفایت میکنه؟ والا راستشو بخواید ...

همون یکبار کافیه 

خوب گلی این وسط باید هر طور شده راضیش کنی باهات حرف بزنه ببرش بیرون باهاش حرف بزن بهش این اطمینان رو بده که حرفاش مثل یه راز پیشت می مونه بگو دوست دارم مثل یه دوست باشم برات اون چیزی که عذابت میده بگو مثل یه کوه پشتت هستم هرچی هم که باشه همه تلاشمو می کنم برات 

و نزار هیچ کسی حتی مادرت از این بیرون رفتن و حرف زدنای شما باخبر بشه 

شده ده بار هم باهن تنهایی برید بیرون و باهاش حرف بزنی و از حرف دلش آگاه بشی حتما این کار رو بکن تا حرف نزن سبک نمی شی 

یه چیزی عقده شده سر دلش 

باید باهات حرف بزن سبک بشه 

اره خودشو توی ایینه زیاد میبینه ، قبلا خیلی شاد و سرزنده بود نمیدونیم یهو چیشد اخه شما به روانپزشک ...

اتفاقا داداشم و خواهرمم خیلی خودشون رو توی آینه میدین 

2810