2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
برای پدرتون خیرات بدید . خواهرتون خیلی اهل عبادته؟

بله دل صاف و مهربونی داره اهل عبادت و قران هستن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بله دل صاف و مهربونی داره اهل عبادت و قران هستن

بخاطر عبادت زیاد و مانوس بودن ایشون با قرآن  روحانیت و انرژی معنوی شون بالاست .و میتونن روح  رو ببینن 

اما زیاد صدقه بدن ک اجنه چشم زخم اش نکنن 

ولی برای پدرتون خیرات بدید 

صلوات و سوره ملک هدیه کنید 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر عبادت زیاد و مانوس بودن ایشون با قرآن  روحانیت و انرژی معنوی شون بالاست .و میتونن روح &nb ...

خجالت میکشم هی مزاحم شما میشم ممنون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عزیزم من کاری به نظر دیگران ندارم اما به نظر خودم برای همه ی مشکلات و بیماری ها علوم تجربی نمیتونه پاسخگو باشه 

گاهی اوقات باید چاره کار رو در معنویات و ماورا و ...... پیدا کرد 

خواهرت سعی کنه خودشو از نظر معنویات قوی کنه و خوندن هر روز زیارت عاشورا برای هر دردی دواست با خلوص نیت .

And nothing else matters...:)
عزیزم  حتما یه دکتر گوارش ببرینش  بعد به یه بطری آب سوره حمد ، چهارقل، آیت الکرسی و‌انبی ...

آره عزیزم دکتر گوارش هم بردیمش مشکلی نداشت خداروشکر

اکثر دکترایی که معاینه ش کردن گفتن یه نوع وسواسه که مغزشو درگیر کرده

عزیزم اینی که گفتین انجام بدیم برای چشم زخمه؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم
عزیزم من کاری به نظر دیگران ندارم اما به نظر خودم برای همه ی مشکلات و بیماری ها علوم تجربی نمیتونه پ ...

آره خودمون میخونیم اکثر اوقات عزیزم ، حتما به خواهرم هم میگم انجام بده حرفتون کاملا متینه

آره عزیزم دکتر گوارش هم بردیمش مشکلی نداشت خداروشکر اکثر دکترایی که معاینه ش کردن گفتن یه نوع وسواس ...

خوب خداروهزاران بار شکر که مشکل گوارشی نبوده 

برا همه چی خوبه هر بیماری جسمی و روحی 

بهش نزدیک شو با محبت تا باهات حرف بزنه شاید از مشکلی رنج می بره نزارین احساس تنهایی کنه شیاطین منتظر همچین چیزی هستن

عزیزم  حتما یه دکتر گوارش ببرینش  بعد به یه بطری آب سوره حمد ، چهارقل، آیت الکرسی و‌انبی ...

عزیزم این مواردی که گفتین رو هر روز باید بخونیم روی بطری؟ یا همون یکبار کفایت میکنه؟

و کاربردشو هم بهم میگین لطفا🙏🏻

خوب خداروهزاران بار شکر که مشکل گوارشی نبوده  برا همه چی خوبه هر بیماری جسمی و روحی  بهش ...

ممنونم عزیزم ، هر روز باید این سوره ها رو بخونیم روی بطری؟ یا یکبار کفایت میکنه؟

والا راستشو بخواید خیلی سعی کردم بهش نزدیک شم باهم صحبت کنیم اما فقط میگه شما از درون من خبر ندارید دارم عذاب میکشم😓

به ابجیم گفت بسیار درگیری ذهنی داری یه چیزی توی وجودت هست که خیلی ذهنتو درگیر کرده شبها خواب درستی ...

دقیقا  مثل خواهر منم همین بود نشد  درس بخونه ای خدا 

چطوری باید متوجه بشیم عزیزم؟

گلم منظورم همون دعانویس هایی هستش که برای ضربه زدن به دیگران یا بهم زدن رابطه زن و شوهر و ...... این دسته از کارای خبیث حاضرن دعا بنویسن و موکلاشون شیطانی هستش

And nothing else matters...:)
2810