2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
بازش کن  ببین همین ی نکته مهم اصلا دعا رو تو کاغذ خط دار نمی‌نویسند خود این خط ها ی کاغذ در کا ...

واقعا پس همینطوری یه چیزی نوشته 😯😯 مطمئنی باید بازش کنم ؟  میشه فقط به شما بفرستم ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا پس همینطوری یه چیزی نوشته 😯😯 مطمئنی باید بازش کنم ؟  میشه فقط به شما بفرستم ؟

ی زحمتی بکش ببر بده خود دعانویس بگو نمیخوام لش باطل کن 

چون باید ببری بدی به خود کسی که برات نوشته 

همینطوری نوشتن منظورم اینه که راه و روش کار انجام دادن رو بلد نیست هر چی تو هر وقتی می‌نويسن

دعا نوشتن خیلی آداب داره خیلی 

کاغذ بدون خط ابتدایی ترین چیزیه ک باید رعایت کنن دیگه بخون و برو تا تهش!ک طرف چقدر نابلده کار 

و دعا در ساعت سعد و ساعت مخصوص طالع هر فرد نوشته میشه 

دعانویس هیچ فردی رو به داخل اون اتاقی ک باید دعانویس!نباید ببره و......

دائم الووضو و  ذکر و...

کلا اینا ک نوشتم ابتدای ترین چیزهایی ک باید رعایت کن و بلد باشن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
ی زحمتی بکش ببر بده خود دعانویس بگو نمیخوام لش باطل کن  چون باید ببری بدی به خود کسی که برات ن ...

ممنونم خیلی لطف کردی حتما اینکارو میکنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
از کی دعا رو گرفتی؟ عکسشو برام بفرست 

ببخشید اسم مناسب بچه  برای مادر فاطمه و حسین میدونید چیه

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
ببخشید اسم مناسب بچه  برای مادر فاطمه و حسین میدونید چیه

باید با استاد علوم غریبه صحبت کنید براتون محاسبه کنن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
بانو جان‌ درخواست دوستی میدم آدرس خانم دعانویس رو میخوام . برای مادر همسرم . به شدت آزار می بینه. به ...

عزیزم این دعانویسی که ما رفتیم فقط حضوری کار میکنن متاسفانه ، کدوم شهرید شما؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم
عزیزم عارضه بلند مدت نداره. کاهش میل جنسی میده، و اینکه اگر رو به بهبودی بود زیر نظر پزشک کم کم قطعش ...

پس خداروشکر ، ممنونم از راهنماییتون لطف کردین عزیزم

مشکلات روانپزشکی متاسفانه ممکنه خیلی آروم جواب بدن. تو سن خواهرت شاید یه شکست عشقی خورده که مجازی بو ...

چشم حتما بیشتر حواسمون بهش هست این روزا

عزیزم متشکرم❤️

بانو جان‌ درخواست دوستی میدم آدرس خانم دعانویس رو میخوام . برای مادر همسرم . به شدت آزار می بینه. به ...

تو این تاپیک گفتیم اون خانم کارش خوب نیست 

شما دنبالشی؟؟؟؟؟؟

ی زحمتی بکش ببر بده خود دعانویس بگو نمیخوام لش باطل کن  چون باید ببری بدی به خود کسی که برات ن ...

ببخشید زیاد سوال میکنم یه موقع این آقا نگران نشن از موقعیت خودشون که چرا پس میدم ؟  بعد همسرم بد جور زمین خورده ایشون هم همینو گفتن من زیاد چله برداشتم خودم شرایط کار کردن ندارم ولی همسرم آدم کاری هستن رزق  روزی میدونم دست خداست ولی گاهی وقتها میشه گره رو راحت باز کرد شما میتونین راهنمایی کنین ؟

عزیزم دقیقا درکتون میکنم چه تو وضعیتی هستید چون داداشم سال کنکور تقریبا این مدلی شده بود وسواس فکری ...

ممنونم از درکتون عزیزم ، توی خونواده واقعا هممون بهم ریختیم وضعیت و احوال خواهرمو که میبینیم غصه میخوریم که کاری از دستمون برنمیاد😓

شما دعاها و راهکارهای دعانویس رو انجام دادین نتیجه گرفتین؟

متاسفانه ما برای بیرون رفتن هرچقدرم به خواهرم اصرار کنیم نمیاد خیلی گوشه گیر شده

تو این تاپیک گفتیم اون خانم کارش خوب نیست  شما دنبالشی؟؟؟؟؟؟

من خیلی سوال میپرسم شرمنده 😳

خب پس ببرینش روان شناس  آخرشم حرف من میشه  هبچ وقت نمیتونم دعا نویس رو باور کنم  د ...

با تمام حرفاتون موافقم ما خودمونم اصلا اعتقادی به دعانویس نداریم تابحال پامون به اینجور جاها باز نشده بود ، مجبور شدیم

اره حتما همینکارو میکنم یه نوبت میگیرم واسش با ما که صحبت نمیکنه شاید با روانشناس بتونه صحبت کنه

بازم ممنونم عزیزم

2810