2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
راحت باشین گلم من موردی ندارم اگر اینجا بنویسین🌹

ممنونم عزیزم شما محبت دارین 🌹

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همینجا بنویسم تاپیکهامو لینک میدم برام پاک میکنن پس چیکار کنم اون دعا رو ؟  پس زیاد سوال ن ...

عزمزم تاپیک هام زیاد بود نی نی یار پاکشون کرده 

کاربری قبلیم هم بخاطر کمک به کاربرا ترکید 

با کاربری جدید تاپیک ها رو قفل کردم و تو امضام نوشتم دوستی نمی‌پذیرم چون بیشتر کاربرا ساعتها وقت میزارم مینویسم براشون توضیح میدم آخرش طلبکار میشن توهین میکنن میرن تاپیک میزنن علیه من بهم گفتن کلا. هبردار و شیاد و عضو فرقه .یه خانم دیگه چهار ساعت تو خصوصی وقت گذاشتم رفته تاپیک زده میگه این کاربر مرد هست حالا چرا چون من بهش گفتم خواهرم .می‌گفت هر کی به هر که بگه خواهرم اون طرف مرد هست .رفتم توی تاپیک های بعدی‌شان میگم چرا بهم تهمت زدی میگه خب بابا مگه چیه مگه تو همسایه منی ک بخوام ببینمت حلال نکن!!!! .اونقدر دلمو شکستن که مجبور شدم تاپیک بزنم و قفل کنم و درخواست دوستی قبول نکنم.

هر سوال داشته باشید اینجا در خدمتم

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

بانو جان‌ درخواست دوستی میدم آدرس خانم دعانویس رو میخوام . برای مادر همسرم . به شدت آزار می بینه. به چون دخترم راست میگم 

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
بله هم که ما مراجعه کردیم گفتن رفته رفته دوزاشو میبریم بالا اگر جوابگو نبود تا بدن عادت نکنه ، خانم ...

عزیزم عارضه بلند مدت نداره. کاهش میل جنسی میده، و اینکه اگر رو به بهبودی بود زیر نظر پزشک کم کم قطعش میکنه و مشکلی ایجاد نمیکنه نگران نباشید خیلی، عارضه خطرناک خیلی نادره

امسال میشم physiatrist :)
عزمزم تاپیک هام زیاد بود نی نی یار پاکشون کرده  کاربری قبلیم هم بخاطر کمک به کاربرا ترکید&n ...

درکتون میکنم زیاد وقتتونو نمیگیرم فقط اگه نخوام دعا رو استفاده کنم چیکارش کنم ؟  الان پیشمه ولی هربار بعد مهمونی یا بیرون رفتن حالم بد میشه سردرد شدید میگیرم مدام دلم میگیره و احساس خفگی دارم چند نفر گفتن بخاطر چشم زخمه ولی دلم نمیخواد دعا پیشم باشه 

گفتین آب نندازم چیکارش کنم ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزمزم تاپیک هام زیاد بود نی نی یار پاکشون کرده  کاربری قبلیم هم بخاطر کمک به کاربرا ترکید&n ...

عزیزم اگه میتونی به من کمک کن . مادر همسرم اذیت میشه . زندگی شون در حال نابودیه به خدا . ممکنه وادار به خودکشی ش کن . بارها روانپزشک های مطرح بریدیم.  واقعا خوب نشد.

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
باشه عزیزم حق با شماست  پس دوستم که ضدافسردگی میخوره و روز به روز حالش بد میشه وقتی هم چند روز ...

اگه یه دفه قطع کنه معلومه حالش بد میشه، شاید داروی درستی تجویز نشده و حتی شاید کنارش باید بره پیش تراپیست اینو باید از یه متخصص خوب بپرسین

ولی عزیزم اگه به خاطر حرفای شما یکی یهو بترسه استرش زیاد شه، داروش رو قطع کنه و حالش خیلی بد شه، شما جوابگو هستی؟ هرحرف ما اینجا پیامدی داره پس باید مواظب باشیم چی میگیم. 

عزیزم اگه میتونی به من کمک کن . مادر همسرم اذیت میشه . زندگی شون در حال نابودیه به خدا . ممکنه وادار ...

تو تاپیک آخرم نوشتم چکار کنید

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
درکتون میکنم زیاد وقتتونو نمیگیرم فقط اگه نخوام دعا رو استفاده کنم چیکارش کنم ؟  الان پیشمه ولی ...

از کی دعا رو گرفتی؟

عکسشو برام بفرست 

آره فعلا تا یکماه باید مصرف کنه امیدوارم جواب بده نیاز نباشه دوزشو بالاتر ببرن ، اشتهاش اصلا تغییر ن ...

مشکلات روانپزشکی متاسفانه ممکنه خیلی آروم جواب بدن. تو سن خواهرت شاید یه شکست عشقی خورده که مجازی بوده و شما متوجه نشدید، زیاده از این اتفاقات. ولی خب تنهاش نذارید

خواهش میکنم عزیزم ❤️

اگه یه دفه قطع کنه معلومه حالش بد میشه، شاید داروی درستی تجویز نشده و حتی شاید کنارش باید بره پیش تر ...

نه اتفاقا سه ساله که استفاده میکنه و خودش میگه هر موقع یکی دو روز نمیخورم مثل معتادها میشم 

داروی شیمیایی مثل شمشیر دولبه هست

عزیزم دقیقا درکتون میکنم چه تو وضعیتی هستید چون داداشم سال کنکور تقریبا این مدلی شده بود وسواس فکری گرفته بود و مادرم چند جلسه روانشناس بردش یه سری راهکارا گفت و بازم بهتر نشد ماهم هیچوقت پامون پیش دعا نویس باز نشده بود ولی یه بار رفتیم بخاطر داداشم که دقیقا گفتش بخاطر رتبه های خوبش تو قلمچی و سر زبون ها افتاد چشم خورده باید از دوسال پیش میاوردینش  و یه سری دعاها داد...بعد داداشم کنکور داد خداروشکر خوب شو چون همه اش تفریح و مسافرت و بیرون میبردیمش روحیه اش خیلی عوض شد

همون سید البته من هیچ چی نگفتم گفت مشکل داری گفتم نه و بعد دلتنگی و ... رو گفت  

بازش کن 

ببین همین ی نکته مهم اصلا دعا رو تو کاغذ خط دار نمی‌نویسند خود این خط ها ی کاغذ در کار مشکل ایجاد میکنه 

کلا هر کسی ی دکون برا خودش باز کرد

نه تیروئید نداره چون جدیدا بردیم ازمایش و دکتر گفت مشکلی نداره فقط بخاطر کمخوری ویتامینهای بدنش بشدت ...

خب پس ببرینش روان شناس 

آخرشم حرف من میشه 

هبچ وقت نمیتونم دعا نویس رو باور کنم 

دعا نویس افکار و دل مشغولی های آدمو درست میکنه؟

نوشخوار فکری رو درمان میکنه؟

دارو ام اینارو درمان نمیکنه 

چه برسه دعا نویس 

ببرینش پیش یه تراپیست 

بتونه حرف بزنه 

برون ریزی کنه ببینه مشکل این بچه چیه که اینطور داره نابود میشه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
2810