2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
ببخشید زیاد سوال میکنم یه موقع این آقا نگران نشن از موقعیت خودشون که چرا پس میدم ؟  بعد همسرم ب ...

نه عشقم 

هر چی سوال کنی من ج میدم با افتخار 

من خادم امام زمانم .وظیفمه وقت بزارم .

دعا براساس طبع فرد هست .نه با مهربونی بهش بده.یا ی کاری کن ی مدت با خودت همراهش نکن ببین اثرش چطوره ک همراهت نیست .

برای رزق 

ذکر استغفار معرکه است 

برای هرررررر حاجتی این ذکر هم عالیههه

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 

حتما از روز یکشنبه شروع کنید تا ۴۰ روز بعد 

روز اول ۱۰۰

روز دوم ۲۰۰

روز سوم ۳۰۰ تا 

همینطوری روزی ۱۰۰ بهش اضافه کن روز آخر میشه ۴۰۰۰ تا 

خیلی خیلی گره گشاست

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این تاپیک گفتیم اون خانم کارش خوب نیست  شما دنبالشی؟؟؟؟؟؟

جا داره از شما تشکر کنم از صبح بخاطر صحبتای دعانویس حالم خوش نبود بطوریکه میخواستم دوباره برم پیشش متاسفانه ولی با حرفاتون خیلی قانع شدم الان بهترم🙏🏻

کاربری دست دونفره..من و دوستم
ببخشید زیاد سوال میکنم یه موقع این آقا نگران نشن از موقعیت خودشون که چرا پس میدم ؟  بعد همسرم ب ...

✅💐 جهت از بین بردن آثار #چشم #زخم 💐✅

💠✨این کلمات را بر روی تخم مرغ بنویسید

💠✨کلمات این است.

(جاعت فجيعت معجعت انفجت انعلقت)

💠✨ و آن تخم مرغ را اگر برای انسان باشد در میان دو پای او بر زمین بزند و بشکند و اگر حیوان باشد در میان پیشانی بین دو چشم او بزنید تا شکسته شود.

و در وقت شکستن تخم مرغ بگوید :

✨بسم الله و بالله و علی اسم الله و اسم العین ✨

اینم برای چشم زخم برای همسرت انجام بده

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
تو این تاپیک گفتیم اون خانم کارش خوب نیست  شما دنبالشی؟؟؟؟؟؟

واقعاً درمانده شدیم . نمی دونیم چیکار کنیم . یکبار وادارش کردن خودکشی کنه . که نجات ش دادن . می ترسیم مجدداً این اتفاق بیفته

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
بانو جان‌ درخواست دوستی میدم آدرس خانم دعانویس رو میخوام . برای مادر همسرم . به شدت آزار می بینه. به ...

ما داریم میگیم اون خانم کارش!درست نیست شما میخوای بری پیشش؟؟

من خیلی سوال میپرسم شرمنده 😳

اینو اشتباهی ریپ زوم برای ی خانوم دیگه نوشتم سراغ اون دعانویس نرن

جا داره از شما تشکر کنم از صبح بخاطر صحبتای دعانویس حالم خوش نبود بطوریکه میخواستم دوباره برم پیشش م ...

نه خواهر قشنگم 

مگه میشه عکس ببینی تهمت بزنی ؟؟؟

نه عشقم  هر چی سوال کنی من ج میدم با افتخار  من خادم امام زمانم .وظیفمه وقت بزارم . دعا ...

دعا چه همراهم باشه چه نباشه تاثیری ندیدم

زندگی آنچنانی ندارم نمیدونم چرا زیاد تو چشم هستم

فقط استاد قرآنم برام قران درمانی کردن اونموقع یه جوری شدم سنگینی سبکی ،  گرماسرما همه حالتها اومد سراغم

ایشونم گفتن چهارقل زیاد بخون هر روز 50 آیه تلاوت کن طوریکه خودت صداتو بشنوی

چون کلاس حفظ میرم شاید بیشتر از 50 آیه بشه که میخونم ولی چهارقل رو تنبلی میکنم

حتما ذکرهایی که فرمودین انجام میدم یه طوری شدم که از همسرم فاصله گرفتم 😢

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
واقعاً درمانده شدیم . نمی دونیم چیکار کنیم . یکبار وادارش کردن خودکشی کنه . که نجات ش دادن . می ترسی ...

بیا خصوصی شما 

دعا چه همراهم باشه چه نباشه تاثیری ندیدم زندگی آنچنانی ندارم نمیدونم چرا زیاد تو چشم هستم فقط استا ...

چهار قل کارگشاست 

صدرصد طلسم داری 

اجنه از چهار قل و سوره بقره و آیات ۶۰ قاف هراس دارن نمیزارن فرد انجام بده تا از انرژی اون تغذیه کنن

دقیقا درست میگید👌🏻 ممنونم که اطلاعاتتون رو در اختیارمون گذاشتتین

عزیز دلی شما 

ممنون ک تاپیک زدید سبب خیر برای چهار نفر دیگه هم شدید

چهار قل کارگشاست  صدرصد طلسم داری  اجنه از چهار قل و سوره بقره و آیات ۶۰ قاف هراس دارن ن ...

اخه منکه چیزی ندارم بخوان طلسمم کنن 

واسه همینه هر روز انرژی ندارم و بیمارم ؟ 

حتی دوبار هم فرصت زندگی بهم داده شده یه بار تو خواب گفتن زیارت عاشورا و آل یس بخونم چهل روز تا برگردم نخوندم و بعد چند مدت واسه چند دقیقه یا ثانیه مردم و دوباره زنده شدم و بعد اون کارها رو انجام دادم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
2810