2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
این حرفا چیه🤨🤨 این همه تحقیق و آزمایش روی داروها انجام میشه ، ۴ مرحله کارآزمایی، هیچن؟ من خودم پز ...

بله هم که ما مراجعه کردیم گفتن رفته رفته دوزاشو میبریم بالا اگر جوابگو نبود تا بدن عادت نکنه ، خانم دکتر به نظرتون فلوکسیتین برای یه دختر ۱۵ ساله عوارض خاصی داره در اینده؟ خانوادم خیلی میترسن که نکنه عوارض بدی داشته باشه بعدها

کاربری دست دونفره..من و دوستم
کتاب ک از روش می‌نويسن  ولی موکل رحمانی هم داریم . یه راهی یادتون میدم بفهمید طرف شیطانی کاره ...

چقدر خوب یه اتاق کوچیکی داشت که نام خدا رو نوشته بود خودشونم سید هستن اینبار میرم حتما پیشش 😄😄😄 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اتفاقا اون شیاده  چ نیاز ب عکس هیت موکل از عالم غیب خبر میاره  تاپیک آخرم رو انجام ...

ممنونم ، همه افراد خانواده باید انجام بدیم چیزایی که فرمودید توی تاپیکتون؟ یا فقط خواهرم؟

ببین اتفاقا اون شیاده  چ نیاز ب عکس هیت موکل از عالم غیب خبر میاره  تاپیک آخرم رو انجام ...

بمن دعای چشم زخم داده ولی بدلم نیست استفاده کنم گفته همراهت باشه اگه بخوام تو آب روان بندازم باید بازش کنم ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چقدر خوب یه اتاق کوچیکی داشت که نام خدا رو نوشته بود خودشونم سید هستن اینبار میرم حتما پیشش 😄😄😄&n ...

قبلش تست کنید طرف رو 

به کتاب خدا و... اکتفا نکنید

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
این حرفا چیه🤨🤨 این همه تحقیق و آزمایش روی داروها انجام میشه ، ۴ مرحله کارآزمایی، هیچن؟ من خودم پز ...

باشه عزیزم حق با شماست 

پس دوستم که ضدافسردگی میخوره و روز به روز حالش بد میشه وقتی هم چند روز قطع میکنه دستهاش میلرزه لابد توهم داره 

ممنونم ، همه افراد خانواده باید انجام بدیم چیزایی که فرمودید توی تاپیکتون؟ یا فقط خواهرم؟

اگر همه انجام بدن ک نور علی نور 

بخصوص نماز و قرآن اول وقت رو 

اما 

خواهرتون خودش باید اینها رو انجام بده و هر شب این آیات رو بخونه 

آیات ۶۰ قاف قرآن رو

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
اگر همه انجام بدن ک نور علی نور  بخصوص نماز و قرآن اول وقت رو  اما  خواهرتون خودش ...

ببخشید میتونم درخواست دوستی بدم چندتا سوال بپرسم ؟

اگر همه انجام بدن ک نور علی نور  بخصوص نماز و قرآن اول وقت رو  اما  خواهرتون خودش ...

خیلی لطف کردین ممنونم از راهنماییتون

فقط حرز رو شما اطلاع دارین از کجا میتونیم تهیه کنیم؟

بمن دعای چشم زخم داده ولی بدلم نیست استفاده کنم گفته همراهت باشه اگه بخوام تو آب روان بندازم باید با ...

نه دعا رو نباید بندازی تو آب 

بیشتر دعاها با آیگب قدرت بیشتری میگیرن

ببخشید میتونم درخواست دوستی بدم چندتا سوال بپرسم ؟

امضام  رو بخون دورت بگردم

خودت برو تاپیک بزن تگ کن اونجا باهم صحبت کنیم

خیلی لطف کردین ممنونم از راهنماییتون فقط حرز رو شما اطلاع دارین از کجا میتونیم تهیه کنیم؟

باید از استاد عامل بگیرید .

امضام  رو بخون دورت بگردم خودت برو تاپیک بزن تگ کن اونجا باهم صحبت کنیم

پس همینجا بنویسم تاپیکهامو لینک میدم برام پاک میکنن

پس چیکار کنم اون دعا رو ؟ 

پس زیاد سوال نمیپرسم که مزاحمتون نشم 🌹

پس همینجا بنویسم تاپیکهامو لینک میدم برام پاک میکنن پس چیکار کنم اون دعا رو ؟  پس زیاد سوال ن ...

راحت باشین گلم من موردی ندارم اگر اینجا بنویسین🌹

2810