2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
صفحه استاد مرتضی بابائی رو ببین طبیب طب اسلامی هست  راجع به این موضوعاتم تو هایلاتهاش توضیح دا ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون❤️🙏🏻حتما سر میزنم به صفحشون 

کاربری دست دونفره..من و دوستم
دقیقا درست میفرمایید اتفاقا خودم هم همینجور شنیده بودم که اجازه ندارن اسم طرف رو ذکر کنن اما حتی دعا ...

بله بعضی ها شیطانی کار هستن 

اصلا نیازی نیست اسم ببره و عکس نشون بدید و... ایشون وظیفه اش حل مشکله نه فتنه و آشوب و تهمت 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالهاست ک در زمینه ماورا مطالعه دارم . دعانویس رحمانی و کار درست هییییییچ وقت اسم کسی رو نمیره یعنی ...

یکی از روستاها یکی هست کتاب داره از پدر و پدر و همینطور بهشون ارث رسیده از اون نگاه میکنه میگه 

ازش پرسیدن موکل داری گفت ما کار شیطانی نمیکنیم 

منو بزور بردن پیشش گفت چشم زخم توی زندگیت زیاده 

همین حرف رو معلم قرآن هم گفت

اینکه گفته موکل ندارم راست گفته ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
امسال مدرسه نره ففط تفریح و سفر اگه وصع مالیون اوکیه خرید برید و اب هوای خوب جنگل... شاید عاشق شده ...

درست میگی عزیزم شایدم واقعا درگیر هورمونای نوجوونی و عشق و عاشقی شده ، ممنونم که تایم گذاشتی و راهنمایی کردی❤️❤️حتما امسال میبریمش مسافرتی چیزی بلکه روحیه ش عوض شه

احتمال زیاد آنورکسی نرووزا داره. کم خوری عصبی. فشار درس و مدرسه هم خیلی آدم رو داغون میکنه. داروهاش ...

آره اتفاقا دکتر هم همینو گفتن

وسواس فکری و کم خوری عصبی داره

فلوکسیتین ۱۰ و بعد از یمدت دوز ۲۰ یکی از قرص هاشه

بقیه هاشو الان حضور ذهن ندارم☹️

دکتر گفت بعد از یک هفته تغییراتشو حس میکنید الان همچنان داره استفاده میکنه اما هیچ تغییری نکرده😓

داروی شیمیایی رفته رفته دوزش رو میبرن بالا و بدن بهش معتاد میشه مخصوصا داروهای اعصاب که کبد و کلیه رو به مرور از کار میندازه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب شاید خواهرتون یه تروما یا یه تجربه بدی رو داشته جدیدا که به شما نگفته و اینطور شده  برای هم ...

نه تیروئید نداره چون جدیدا بردیم ازمایش و دکتر گفت مشکلی نداره فقط بخاطر کمخوری ویتامینهای بدنش بشدت افت پیدا کرده

آره درست میگین ما خیلی سعی کردیم باهاش صحبت کنیم ولی هیچی نمیگه بهمون ، فقط میگه شما از ذهن من خبر ندارین من ذهنم پر از اشوبه😓

آره اتفاقا دکتر هم همینو گفتن وسواس فکری و کم خوری عصبی داره فلوکسیتین ۱۰ و بعد از یمدت دوز ۲۰ یکی ...

فلوکستین حداقل یه ماه وقت میخواد جواب بده، داروهاش رو حتما ادامه بدید عزیزم.اشتها آور و خواب آور هم هست تا حدودی

امسال میشم physiatrist :)
داروی شیمیایی رفته رفته دوزش رو میبرن بالا و بدن بهش معتاد میشه مخصوصا داروهای اعصاب که کبد و کلیه ر ...

اره دکتر گفت از دوز بسیار کم شروع میکنیم و یواش یواش زیادش میکنیم که وابستگی هم پیدا نکنه

یکی از روستاها یکی هست کتاب داره از پدر و پدر و همینطور بهشون ارث رسیده از اون نگاه میکنه میگه  ...

کتاب ک از روش می‌نويسن 

ولی موکل رحمانی هم داریم .

یه راهی یادتون میدم بفهمید طرف شیطانی کاره یا رحمانی 

دارم میگم هر کس پیش شیطانی کار بره زندگیش جهنم میشه نرید .

حالا چ کاری 

ب دعانویس بگید هررر چقدر پول بخوای میدم زندگی فلانی رو نابود کن .بخت اش رو ببند یاسین زن و شوهر جدایی بندازن 

اگر گفت باشه انجام میدم بدونید جادوگر و ازش فرار کنید

اگر گفت دعا رو هم بهم بدی آخرتم رو خراب نمیکنم بدون که رحمانی کار هست 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
فلوکستین حداقل یه ماه وقت میخواد جواب بده، داروهاش رو حتما ادامه بدید عزیزم.اشتها آور و خواب آور هم ...

آره فعلا تا یکماه باید مصرف کنه امیدوارم جواب بده نیاز نباشه دوزشو بالاتر ببرن ، اشتهاش اصلا تغییر نکرده متاسفانه😓

ممنونم از راهنماییتون عزیزم❤️

داروی شیمیایی رفته رفته دوزش رو میبرن بالا و بدن بهش معتاد میشه مخصوصا داروهای اعصاب که کبد و کلیه ر ...

این حرفا چیه🤨🤨 این همه تحقیق و آزمایش روی داروها انجام میشه ، ۴ مرحله کارآزمایی، هیچن؟

من خودم پزشکم و دارم داروی ضداسترس میخورم ، خیالم هم راحته چون دوز رو رعایت میکنم. معتاد هم نمیشم و کم کم قطع میکنم که آسیبی نزنه. اتفاقا فلوکستین یکی از ایمن ترین هاست اگه مقدارش ددرست باشه

امسال میشم physiatrist :)
کتاب ک از روش می‌نويسن  ولی موکل رحمانی هم داریم . یه راهی یادتون میدم بفهمید طرف شیطانی کاره ...

جسارتا چون سر رشته دارین در این مورد من یه سوال بپرسم 

این دعانویسی که ما رفتیم پیشش با توجه به چیزایی که گفتم موکلش شیطانی هست به نظرتون؟

چون عکس طرف رو بهش نشون بدی تایید میکنه که همینه یا نه

جسارتا چون سر رشته دارین در این مورد من یه سوال بپرسم  این دعانویسی که ما رفتیم پیشش با توجه ب ...

ببین اتفاقا اون شیاده 

چ نیاز ب عکس هیت موکل از عالم غیب خبر میاره 

تاپیک آخرم رو انجام بدید تا مشکل خواهرتون حل بشه .

2810