2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه امتحان ترم هم همین جوری درس می خوندینا بعد می گفتین چرا سؤالا از کتاب نیومده..😂

شما هم که آی کیو صفر . دقت کنی ایلان رو مثال زدی بعد گفتی پدر مادرای ایرانی همه همینن . هر کی ندونه فکر میکنه تیلان ایرانی پس بهتر بود بگین پدر مادرا کلا همینن. البته بد هم نمیگن پدر و مادراتون از مغز کلا تعطیلید

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
شما هم که آی کیو صفر . دقت کنی ایلان رو مثال زدی بعد گفتی پدر مادرای ایرانی همه همینن . هر کی ندونه ...

اون من نبودم ، یه کاربر دیگه بود.😂😂

میگه پدر و مادرا اگه بچّشون ایلان ماسک هم باشه بازم واسش ادا میان..منتهی پدر مادرای ایرانی بیشترشون همینن.

مفهوم جمله درسته.مشکلی نداره.

شما ضریب هوشیت چنده که ما رو تعطیل به حساب میاری؟ 😃

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
اون من نبودم ، یه کاربر دیگه بود.😂😂 میگه پدر و مادرا اگه بچّشون ایلان ماسک هم باشه بازم واسش اد ...

پس شما چشماتون دو دو میزنه خوب جمله رو نخونید یا کلا مغزی ندارین بخواین باهاش تحلیل کنید .

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

میگه ایلان ماسک هم پدرش بهش افتخار نمیکنه و در آخر میگه همه ی پدر و مادرای ایرانی همینن . ایلان ربطش به ایران چیه اصلا باهوش

پس شما چشماتون دو دو میزنه خوب جمله رو نخونید یا کلا مغزی ندارین بخواین باهاش تحلیل کنید .

خواهش می کنم..☺️ اسکل بودن از خودتونه.

یه نگاه به تاپیکات انداختم معلوم شد ضریب هوشیت در چه حدّه..

ریپلای بزنی دیگه نمی خونم مغز متفکّرجان..🤣

با بددهنی و توهینات خوش باش.

Thank you, Good night 😘🙌

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
خواهش می کنم..☺️ اسکل بودن از خودتونه. یه نگاه به تاپیکات انداختم معلوم شد ضریب هوشیت در چه حدّه.. ...

وقتی وسط ظهر میگی گود نایت پس مشخصه بالا خونه ای اصلا نیس که بخوای اجاره بدی