2777
2789
به نظر من به طور غیر مستقیم و ناخودآگاه میخواد که شما به عنوان دخترش خیلی بهتر و زیباتر و خوش استایل ...

اره فکر میکنم مامان منم اینطوری باشه چون بد خواهم هم نیست همیشه سعی داره از همه بهتر و بالاتر باشم

ولی هیچی اعتماد به نفس ندارم🤕

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوابشو میدم ولی اونموقع اینقدر حالم بدشد اصلا قفل کردم شاید کسی نتونه درک کنه چی میگم

می دونم برات خیلی سخت بوده اون جمله.

چون انتظارش رو نداشتی.

ولی حالا دیگه باید خودت رو آماده کنی واسه تمام جملاتی که قراره بگه چون ذاتش رو قشنگ رو کرده برات.

من خالم رو سه ماه پیش وسط مهمونی آسفالت کردم چون خیلی بدجنس و حسوده.قشنگ حالشو گرفتم 🤗

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
به نظر من به طور غیر مستقیم و ناخودآگاه میخواد که شما به عنوان دخترش خیلی بهتر و زیباتر و خوش استایل ...

شاید،،، ولی آیا میدانستید مادر حسود نسبت به دختر هم وجود دارد؟ 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
می دونم برات خیلی سخت بوده اون جمله. چون انتظارش رو نداشتی. ولی حالا دیگه باید خودت رو آماده کنی و ...

نمیدونم واقعا میگم باخودم شاید ازدرون فکروخیال میکرده یهونتونسته زبونشو نگه داره وگرنه خب اونم مادربزرگه چطور درمورد نوه اش و دخترش جوری حرف میزنه که اصلا یک درصد احتمال ندادمن ناراحت بشم؟؟!!!!!

اره ولی باز از طرفی محبت میکنه زیاد ولی یهو یه چیزی میگه تیر میزنه به جیگرادم

ما نیاز به محبت کسی غیر همسر نداریم،، کسی که عصبیت میکنه، حتی اگه خیلی جاها به دردت میخوره باید حذف بشه،، ارتباط هم در حد ضرورت

😃😃واسه همین بهترشده اینقدتنهایی کشیده ماه پیش رفتم خیلی خوب بود اخلاقش نسبت به پارسال

آره خیلی خوبه،،، ولی کافیه 2 روز خونش بمونی، میشه همون آدم شاید عجیب تر،،، به هرحال شما دافعه رو رعایت کنی چیزی ناراحتت نمیکنه