2777
2789

سلام. من 34سالمه دگ سنی ازجوش زدن و اینا ازم گذشته

حرص میخورم جوش میزنم. غذا بخورم جوش میزنم.ووو بدترین نوعش جوش هورمونیه دگ عاجزم هرکاری میکنم جواب نمیده کسی راهی چیزی بلده بگه بهم 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روتین پوستی : میسلار، شوینده، آبرسان مرطوب کننده، ضدآفتاب.

+ آزلائیک اسید ( آزلادرم بیست درصد )

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
من مشاور پوستم میتونم کمکت کنم

اگه راهی هست لطفا بهم بگو پوستم چربه 8ماهه صورتم جوری جوش میزنه انگار ابله دارم روتین. ماسک. عرقیجات نمیشه که نمیشه خصوصا جوش های هورمونی که تا یماه همونجور مثل روز اوله

چیکار کنم 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
از طبعته شاید

چیکار کنم چی بخورم 

روتین پوستی : میسلار، شوینده، آبرسان مرطوب کننده، ضدآفتاب. + آزلائیک اسید ( آزلادرم بیست درصد )

فایده نداشت اصلا 

چیکار کنم چی بخورم 

من گرم مزاجم

جوش میزدم وجای جوش داشتم

چیزای سرد خوردم

تغذیومو درست کردم چیزایی که باعث جوش ولک میشه رو نخوردم

عرق کاسنی خوردم خیلییی

بعد ی خانمی دکتر طب سنتی هستن یبار بهم‌گفتن سیبزمینی رنده کن ابشو بگیر بعد بزار کنار تا ته نشین بشه

اب شفاف رو بریز دور واون اب سفیدی که میمونه رو بزن به پوست کلاژن ساز خوبیه

من اینکارو نکردم ولی گفتن خوبه

فایده نداشت اصلا 

کدومش

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️