2777
2789
دختر کوچیکم که یک سالشه پیش خودم من از دو سالگی جدا میخوابونم
( پروردگاراااا ) این نعمت را بر من ارزانی دار که : بیشتر در پی تسلا دادن باشم تا تسلا یافتن و بیشتر در پی فهمیدن باشم تا فهمیده شدن ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر بزرگم که الان هفت سالشه موقعی که از شیر گرفتمش بردم تو اتاق خودش خوابوندم
( پروردگاراااا ) این نعمت را بر من ارزانی دار که : بیشتر در پی تسلا دادن باشم تا تسلا یافتن و بیشتر در پی فهمیدن باشم تا فهمیده شدن ...
من تازه یک هفتست جدا کردم پسرم ۵سالشه خونمون یه خوابست و اون تو حال میخوابه خیلی خیلی راحت شدم پسرمم شجاع ترشده قبلاموقع خواب یه لیوان اب نمیرفت بیاره یا در توالتو باز میذاشت الان نه سر یه ساعت مشخص میخوابه اگرم نخوابید منتظر نمیمونم میرم ودر اتاقم میبندم اونم راحت میخوابه صب اگه زودتر بیدار شه میاد در اتاق میگه اجازه هست مامان الهی من فداش شم یا مثلا موقع خواب خودش رختخوابشو میاره صبحم جم میکنه ینی عاشقشششششم
خودتو که پیدا کنی،خیلیا رو گم میکنی، این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه!
پسرمنم تقریبا از نه ماهگی جدا توی اتاق خودش و توی تخت خودش قبلش گهوارش کنار تخت خودمون بود بعد دیگه تخت گرفتیم براش و اتاقش رو جدا کردیم الانم یکساله و۵ ماهشه هیچ مشکلی نداره خودش میخوابه
من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید