سلام کاربران عزیز
قرار بود امروز سایت رو با ورژن جدید خدمت شما ارائه بدیم که متاسفانه با مشکلاتی پیرامون آن مواجه شدیم. به همین علت مجبور شدیم سایت را موقتا با نسخه قدیمی بالا بیاریم و بچه های فنی دارند روی این موضوع کار می کنند و امیدوارم که بزودی برطرف بشه
به هرحال از مشکلی پیش اومد عذرخواهی میکنیم و منتظر خبر از طرف بچه های فنی هستم
سلام چرا من نمیتونم عکس بذارم؟ یکی مشکل منو بهش رسیدگی کنه خوووو
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیکره ی کلی سایت زیادی درشته... مثلا میخوای تو بخش موردنظرت تاپیک بزنی کلی باید پایین بالا کنی تا بتونی بخش مناسبت رو پیدا کنی که اونقدر فونت ها درشت هستن و موضوعات قاطی پاتی که آدم گیج میشه........ بعد هم وقتی تاپیک رو بالاخره زدی، واسه هر سری که یکی جواب میده و سه ساعتمنتظر بروز رسانی شدی باید یه دگمه ی مزخرف بنام خواندم رو هم بزنی...... بابا سایت رو برای نهضت سوادآموزی ها که راه اندازی نکردید....... یا تو قسمت اعلان ها پر میشه آزارم کسانیکه به تاپیک ت پاسخ دادن....این خوبه ولی میخوای لیست اعلان هارو پاک کنی، نمیتونی همه رو باهم انتخاب کنی و برای دلیت هر کدوم باز اون دگمه ی مسخره خواندم رو باید بزنی که کلا پشیمونت میکنه بیخیالش میشی.... آخه فرم قبلی نی نی سایت چه مشکلی داشت که این شکلیش کردید و نمیتونید هم بعد این همه مدت مشکلاتش رو برطرف کنید 😕😠
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥
سلام خدا قوت مدير جان گزينه كلنيك كه اضافه شده به آخر صفحه عاليه لطفا بياريدش بالا بعد داغ ترين و پر بازديد ترين رو بداريد تا قبل از اين كه تاپيكهاى بى فايده اغفالمون كنه مطالب مفيد كلنيك رو ببينيم و مطالعه كنيم 😊🙏🏻
https://eitaa.com/banoi553حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞