2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

سلام

خیلی سایت خوبی دارید. من به عنوان یه نفر که تازه وارد شدم کلی افسوس خوردم چرا زودتر با این سایت آشنا نشده بودم

خدا قوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام خانم تهرانی من چندین ساله تاپیک دوخت سرویس خواب نوزاد داشتم الان مشکل اینجاست که عکسهای من قابل دیدن نیست منظورم عکسهای قدیمیه و اینکه برای من مهمه بتونم مثل سابق پستهامو ادیت کنم اما این امکان در مورد پستهای قدیمی از بین رفته و من نمیتونم نمونه کارهامو توی اولین صفحه تاپیکم بفرستم و پون تاپیکم دویست صفحه است کسیکه میاد نمیتونه همه تاپیکو برای دیدن نمونه کارا بگرده این بود که من همیشه پستهای قدیمی صفحات اول رو ادیت میکردم الان توی تاپیکم که لینکشم تو امضامه اگر ببینید متوجه میشید اینطوری من نمیتونم دیگه کار کنم رسما بیکار شدم

چی بگم والا

سللم خانوم تهرانی چرا نی نی یارهاتون سلیقه ای کار میکنند 

من یه تاپیک برای عکس دخترم زدم نی نی یار ۵#۱   تعطیل کرد در صورتی که قبل من کاربر دیگه ای چنین تاپیکی زد وقتی اعتراض کردم گفت اون کاربر خاصه 

ولی الان بعد من یه کاربر دیگه تاپیک تبلیغی زد ولی تعطیل نشد ایا اونم کاربر خاصه ؟؟؟

میشه اسامی کاربرای خاص و مورد علاقتون رو بگید که ما هم بدونیم 

چرا بین کاربرا تفاوت قائل میشید 

نی نی یار ۵#۱ بعد اون تاپیک دوتا دیگه از تاپیکای منو تعطیل کرد در صورتی که تبلیغی نبود اون نی نی یار چه خصومتی با من داره میشه بگه 

من تقریبا چهار ساله عضوه این سایتم نه تا حالا جنجال بپا کردم نه کاری به کار کسی داشتم چرا این رفتار رو با من کرد مگه من چکار کردم بدون تذکر تاپیک منو تعطیل کرد درصورتی که باید قبلش پیام میداد تازه وقتی من اعتراض کرد بعد پیام داد خانون تهرانی خواهش میکنم نی نی یار ها رو مدیریت کنید بعضیاشون فکر میکنند این سایت ارث باباشونه 

2810