واقعا؟خداروشکر پس منم میتونم مرسی عزیزم من روزی ۱۵ ساعت میخام بخونم
بله عزیزم میشه
اگر دوست داری آیدی روبیکا بذار ما یه گروه داریم با چندتا از بچه ها باهام داریم میخونیم و گزارشکار میفرستیم
و دوتا برنامه خفن شروع از صفر هم داریم
همه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه:)ولی من با چشم خودم دیدم که به مو رسید و پاره هم شد ولی من مجبور بودم که بلند شم و گره بزنم و دوباره ادامه بدم❤️🩹. بماند به یادگار از شروعی دوباره:1403/7/22 کاربری دست دو نفره!!!! به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم تا من نظرم رو که حقیقت بود گفتم گارد گرفتی دوس داری همه تشویق الکی کنن که اره میتونی حتما میتونی و فلان 😑 باشه منم دروغ میگم که میتونی برو بسم الله 🤣
خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور
اره بخدا بهمگفت امسال نمیشه بمون سال بعد منم متولد ۸۱ همینجوریش عقب موندم دیگ واقها سال بعد نمیتونم
واقعا پشت کنکور موندن عذابه بعضی ها تا ۷ سال هم میمونن.حالا به حرف کسی نیست این زمان باقی مانده رو تلاش کن حداقلش اینه پشیمون نمیشی که نخوندی یا کم کاری کردی.❤️
واقعا؟شروع از صفر دارین؟از کی؟ من روبیکا ندارم ولی ایتا دارم میشه برنامه رو بفرسی ب من🥺🤲
یکیش از ۹ اسفند شروع شد یکی هم ۱۲ اسفند
آره آیدی بذار اگر تونستم میفرستم برات
همه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه:)ولی من با چشم خودم دیدم که به مو رسید و پاره هم شد ولی من مجبور بودم که بلند شم و گره بزنم و دوباره ادامه بدم❤️🩹. بماند به یادگار از شروعی دوباره:1403/7/22 کاربری دست دو نفره!!!! به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد...
اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..