2777
2789
اگر پایه درسیت خوبه من یه مشاور تخصصی انسانی میشناسم اگر خواستی شمارشو بدم باهاش یه صحبتی داشته باشی

ن مشاور منو بدبخت کرد ک تا الان موندم اگ‌خودم میخوندم الان خیلی جلو بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم چرا نشه؟ما یه معلمی داشتیم میگفت دوماه خوندم رتبه۶۰۰آوردم دبیری تاریخ.فقط باید روزی زیر۱۳س ...

واقعا؟خداروشکر پس منم میتونم 

مرسی عزیزم

من روزی ۱۵ ساعت میخام بخونم

واقعا؟ نمیدونم متوسطم یا ن ولی یچیزایی خوندم مثلا عربی دهمو خوندم  جامعه از دهم و دوزادهم یکم ...

خوبه صفر که نیستی نرسی حالا مباحث مهم بیشتر بخون اونایی که تست بیشتری ازشون میاد .یکم باید به خودت فشار بیاری دیگ مطمئنم موفق میشی

خوبه صفر که نیستی نرسی حالا مباحث مهم بیشتر بخون اونایی که تست بیشتری ازشون میاد .یکم باید به خودت ف ...

فداتشم مرسی♥️اره یکی می فقط دوازدهم بخون چون ۴۰ درصد دوزادهمه با اون کتابای مخصوص آزمون اختصاصی

فداتشم مرسی♥️اره یکی می فقط دوازدهم بخون چون ۴۰ درصد دوزادهمه با اون کتابای مخصوص آزمون اختصاصی

عزیزدلی❤️❤️

اره دوازدهم خیلی مهمه پایه اتم که متوسطه سختم نیست برات زیاد

بله ولی باید برا امتحان خرداد ماه نهایی تلاش کنی

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

متاسفانه باید بگم نه 🌝 تو از الان روزی ۱۸ ساعتم بخونی نمیتونی ببخشیدا حقیقتو گفتم 💔

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
اونو ک اره میتونم مشکل من این کنکورشه ک دعوت شم ب مصاحبه

این دیگه مونده به شانست

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من همین پریروز مشاور گرفتم اخرش برگشت بهم گفتی نمیتونی باید پشت کنکور بمونی اینم همونو میخاد بگه دیگ

وای قشنگ انگیزه اتو گرفته😐😐😐مشاور هیچ کاری نمیکنه خودم ۶ تا عوض کردم اگه خودت میتونی برنامه بنویسی اصلااا نیازی به مشاور نیست به نظرم

اگ تونسم‌چی؟

اگه تونستی که خیلیم خوب اینجا سوال جواب نکن برو بشین سر درست 

من طبق تجربه گفتم 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
2810