چند چیز دیگه بهتون بگم:
کیسه نوزاد معمولا بدون چسب پایه است و خودش مستقیم به پوست و استوما وصل میشه . چسپ پایه مقاومتش در مقابل نشتی بهتره. کیسه نوزاد به سختی پیدا میشه معمولا توی خیابون بهار قسمت لوازم تجهیزات پزشکی میشه تهیه کرد .
چسپ پایه ۱۹۷۳ به همراه کیسه اون که اونم شمارش۱۳۹۸۶ یک جا داده میشه و معمولا سریع پیدا میشه .
وقتی کیسه کلستومی و دیگر وسایلش از داروخانه ها میخرید ارزون تره ولی تازگیها تعداد کمتری میدن.
در تهران داروخانه قاضی نیا و داروخانه پاسداران شبانه روزی و داروخانه بزرگ دولتی من خرید کردم که الان قیمتش ۶۰ تومن هست.
ولی آزادش در خیابون بهار گرون تره
اگه نسخه دکتر ببرین میتونین به قیمت پایینتری هم از داروخانه ها تهیه کنید .
کسانی کیسه کلستومی استفاده میکنن انجمن دارند میتونید به اونجا سر بزنید و ازشون کمک بخواین تو اینترنت سرچ کنید میاد .
میتونین وسایلی که که گفتم توی اینترنت جستجو کنید و بعضی جاها هستند که اینها رو براتون ارسال میکنند و اگه باهاشون تماس بگیرد معمولا براتون میفرستن .
در اخر باید بهتون بگم ما منتظر عمل دوم نوزادمون هستیم تا قسمتی که عصب نداره بردارن و دوباره اون به مقعد بدوزن؛ نگران هستیم عوارض داشته باشه کلی تحقیق کردیم به این نتیجه رسیدیم که بیمارستان های دولتی مفید یا علی اصغر یا بهرامی برای اینجور عمل ها بهتره چون بیمارستان های دانشگاهی هستند و هم تجهیزات بیشتری دارند و هم اینکه کلی پزشک همزمان نوزاد رو بررسی میکنن در حالی که توی بیمارستان های خصوصی پزشک های متخصص کمتری هست و در ضمن میدونم که با هر دو بیمارستان دولتی و غیر دولتی به ندرت پرستاری پیدا میشه مودب و با اخلاق باشه چون تجربه ای که داشتیم بیشتر از هر چیزی بی اخلاقی و بی ادبی پرستارها تو بیمارستان ادم رو کلافه میکنه و خیلی کم پرستار خوب پیدا میشه.
من شماره میزاریم اگه سوالی داشتین توی واتساپ پیام بدین
۰۹۱۴۳۰۵۹۸۳۷
ارک