2777
2789
عنوان

کسی از دمنوش امیر اعلم 5040واسه لاغری استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 88208 بازدید | 45 پست

سلام دوستان منم این دمنوش رو خیلی توی اینستا دیدم و خرید کردم خیلی راضی ام همون روزای اول انقد احساس سبکی کردم انگار غذام خیلی خوب هضم میشد نفخ شکمم کامل از بین رفته بود /توی یک ماه 4 کیلو کم کردم الان نزدیک 60 روزه استفاده میکنم دیگه فرصت نشده خودمو بکشم که ببینم چقدر کم کردم ولی توصیه میکنم بخرید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان منم این دمنوش رو خیلی توی اینستا دیدم و خرید کردم خیلی راضی ام همون روزای اول انقد احساس ...

سلام عزیزم هنوز داری دمنوش استفاده میکنی؟ عوارض نداد برات؟؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

بابا خیلی گرون بود به من زنگ زدن برای ۴ ماه ۲.۵ اونم معلوم نیس لاغر کنم یا نه ، گوگل ترکیباتش و پیدا کردم  

چای سبز ،زنیان، تخم کرفس،زیره سبز ،

از اینا یه قاشق  مرباخوری بردار پودر کن یه ساعت قبل وعده هات بخور  با هزینه کم تموم میشه حالا معلوم نیس اون همه پول بدیم چی داره توش

به نظرت بگیرم ینی؟روزی سه لیوان قبل هر وعده غذایی یه لیوان ...کشی بوده شکایت داشته باشه ازش؟یا عوارض ...

سلام گلم میگم بلاخره دمنوش خریدی واقعا وزن کم کردی؟؟؟؟ لطفا جوابمو بده خیلی برام مهم ک بخرم یانخرم 

ثنااای سابقم...❤از سال ۹۶کاربر نی نی سایتم😊
والا من بعد از خریدم پیام شمارو دیدم فقط چون جاریم استفاده کرده بود مطمئن بودم تاثیر میذاره ولی با پ ...

من یک ماهه دارم استفاده میکنم اما تاثیری نداشت برام شما چطور استفاده می‌کنید میشه راهنمایی کنید؟؟؟

عزیزم من دیشب خریدم توروخدا سرکاریه؟! امیر اعلم

سلام گلم چند شد قیمتش؟یه مدت که استفاده کردی بیا منو تگ‌کن بگو چه تاثیری داشته

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏