2777
2789
عنوان

ویروس جدید کیا گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
همش دارم مایعات میخورم دریغ از یکم بهتر شدن  سه هفته خیلی زیاده  دیگه امروز گریه ام گرفت ...

نهایت دیگه این سرفه ها تا یک ماه طول میکشه 

شما سه هفته رو گذروندی ان شاالله زود خوب میشی

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبید از تاپیک آبسه مقعدی پسرتون خیلی میگذره میخواستم ببینم شما چیکار کردین اخرش؟

من پسرم ۶ ماهشه الان حدود یک ماهه حدودا هفته ای یکبار آبسه میزنه چرکی بعد خودش میترکه ولی ورم داره هنوز دارو هم دادیم ولی تاثیر چندانی نداشت

خیلی حالمون بده 

باید چیکار کنیم

سلام خوبید از تاپیک آبسه مقعدی پسرتون خیلی میگذره میخواستم ببینم شما چیکار کردین اخرش؟ من پسرم ۶ ما ...

سلام عزیزم آبیه پسرم سه ماه طول کشید یادمه هر دارویی میدادیم باز آبیه میزد آخر میگفتن جراحی کن ولی یه دکتر بردم گفت یه هفته دارو قطع کن شاید درست شد و خداروشکر بعد سه ماه دوا درمون دارو قطع کردم دیدم داره خوب میشه دیگه کلا ندادم تند تند میشستم با شامپو بچه و ادرار و مدفوع تو‌ پوشک نذار زیاد بمونه سیستم ایمنی هم تقویت کن انشالا درست بشه عزیزم 🙏🏻منم اعصابم خورد بود خیلی ولی خداروشکر بعد چند وقت درمان شد انشالا زودتر بچه تون خوب شه 🙏🏻

سلام عزیزم آبیه پسرم سه ماه طول کشید یادمه هر دارویی میدادیم باز آبیه میزد آخر میگفتن جراحی کن ولی ی ...

خیلی ممنون جواب دادی عزیزم

خداکنه برای پسر منم خوب بشه❤️

ببخشید هر سری با شامپو میشستین یا هر وقت مدفوع میکرد یا روزی یبار؟

من گاهی با شامپو گاهی با صابون بچه میشورم ولی میترسم پوستش خیلی خشک بشه

خیلی ممنون جواب دادی عزیزم خداکنه برای پسر منم خوب بشه❤️ ببخشید هر سری با شامپو میشستین یا هر وقت ...

انشالا عزیزم خوب میشه 

من فقط موقعی که مدفوع می‌کرد زیادم نشورید بدتر میشه 

بازم با دکتر مشورت کنید چون همه بچه ها به درمان های مشابه شاید جواب ندن

به امید خدا زودتر خوب میشه کوچولوتون🙏🏻

شما سرفه هاتون چند وقت طول کشید تا خوب بشه

سلام عزیزم هنوزم گاهی سرفه میکنم ولی انگار آلرژیه سه سری چیزا میخورم بد تر میشه ولی از پارسال بهترم خداروشکر یکم