2777
2789
عنوان

تقصیر از منه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 35 پست
خیلی عالی جواب دادی...از این به بعدم مامان زهرا زنگ زد سعی کن زیاد هم صحبت نشی باهاش یا بهونه بیار ز ...

مامان زهرا زن خوبیه ها ولی خیلی فوضوله واقعا موندم چیکار کنم هر اشتباهی که زهرا انجام میده به من زنگ میزنه که اره تو دوستشی و فلان و بهمان حالا اون برای دانشگاهش کلا یه شهر غربی هست من مشهدم و سر زندگی خودم 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
برو همه چیو به مریم بگو 

میترسم شر بشه نمی‌خوام خبر کشی کنم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه حضوری دیدیش با ارامش براش توضیح بده...بگو شر درست نکن چون برای منی که این وسط بی گناهم بد میشه.. ...

خوب میره با مامانش دعوا میکنه که چرا ابرو پیش دوستام بردی و فلان و فلان باز مامانش به من زنگ میزنه همون موقع ام مامانش خیلی تاکید کرد که زهرا چیزی از تماسمون نفهمه

به زهراومریم هردوخبربده ازحرفای ماذثدرزهرا

میگم سکوت کنم بهتر نیست؟ ولی میدونم گند این کار زهرا یجوری در میاد

مامان زهرا زن خوبیه ها ولی خیلی فوضوله واقعا موندم چیکار کنم هر اشتباهی که زهرا انجام میده به من زنگ ...

چی بگم والا...ولی اصلا خودتو ناراحت نکن چون چیز مهمی نیست شما هم کاری نکردی...فقط سعی کن زیاد با مامان زهرا صحبت نکنی هربارم زنگ زد بهانه های مختلف بیار قطع کن

اصلا بهش فکر نکن، چیز مهمی نیست که بخوای روزت رو باهاش. شروع کنی 

چمیدونم باز از دیشب که با مریم حرف زدم عذاب وجدان منو ول نمیکنه اخه مریم خیلی دختر خوبیه

چی بگم والا...ولی اصلا خودتو ناراحت نکن چون چیز مهمی نیست شما هم کاری نکردی...فقط سعی کن زیاد با مام ...

بعضی وقتا اصلا جوابش رو نمیدم ولی خوب توی پنج دقیقه دهن منو سرویس میکنه

میگم سکوت کنم بهتر نیست؟ ولی میدونم گند این کار زهرا یجوری در میاد

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بعضی وقتا اصلا جوابش رو نمیدم ولی خوب توی پنج دقیقه دهن منو سرویس میکنه

میفهمم چی میگی برخورد داشتم با اینجور افراد...سعی کن خیلی چیزی نگی با جوابای کوتاه از زیر سوالاش در برو...یه مدت جواب ندی و بهانه بیاری و خودش ببینه اذیتاش کمترمیشه

پس دیگه چیزی نگو...اصلا هم فکرش نکن دیگه

باشه عزیزم ممنونم که کمک کردی

میفهمم چی میگی برخورد داشتم با اینجور افراد...سعی کن خیلی چیزی نگی با جوابای کوتاه از زیر سوالاش در ...

باشه عزیزم الانم همین کار رو میکنم ولی واقعا خیلی رو مخمه کار هاش ممنونم که کمک کردی