2777
2789
عنوان

تقصیر از منه آیا

405 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها ما سه تا دوستیم اون دوتا میرن دانشگاه منم‌ ازدواج کردم و الان حامله ام خب ماجرا از این قراره که مامان دوستم به اصطلاح زهرا دوست دیگم مریم رو برای پسرش میخواست و خوب چند ساله که هر دفعه مریم رو میدید خواستگاری می‌کرد پسره هم پسره خوبیه ولی زهرا دوست نداشت مریم زنداداشش بشه بخاطر اینکه با مامان خودش مشکل داشت و خوب دلایلش ام منطقی بود حالا چند ماه پیش مامان زهرا منو با آبجیم توی خیابون دیده و چندبار هم زنگ زد که اره مریم چطور دختریه و فلان منم خیلی ازش تعریف کردم ولی اونطور که متوجه شدم زهرا به مامانش از الکی گفته مریم نامزد داره که مامانش دست از سر مریم برداره ولی مریم نمیدونه که زهرا در موردش اینجوری گفته حالا مامان زهرا به من گفت این چقدر حقیقت داره منم گفتم راستش نامزد نداره ولی توی دانشگاه خواستگار داره از الکی که نه برای زهرا بد بشه نه برای مریم حالا عذاب وجدان گرفتم که من چقدر توی این موضوع مقصرم راستی اینم بگم که من اصلا دوست ندارم با مامان زهرا حرف بزنم چون خیلی حاشیه درست میکنه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
خودت ماشالا عاقلی.کار درست کردی.سکوتت رو همچنان نگه دار

عزیزم میترسم مریم بفهمه همچین صفحه ای پشتش گذاشته شده بعد پای منم در میونه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت ماشالا عاقلی.کار درست کردی.سکوتت رو همچنان نگه دار

چون دهن مامان زهرا چفت و بند نداره

بهترین کار رو کردی...

چی بگم من گفتم نامزد نیست خواستگارشه و معلوم نیست جوابش چی باشه ولی میترسم برام بد بشه

بهترین کار رو کردی...

حتی مامانش گفت دوستن با پسره؟ منم گفتم نه با خانواده اومده جلو شما در مورد مریم چی فکر کردین

خیالت راحت بد نمیشه اصلا...زهرا خودش به مامانش اینو گفته شما که نگفتی

نمیدونم والا حالا هی میخوام به زهرا زنگ بزنم دلیل کارشو بپرسم و بگم قضیه رو جمع کنه میترسم شر بشه با مامانش دعوا کنه اخه نمیدونه مامانش به من زنگ زده

بگو اطلاعی نداشتم

نمیدونم اصلا عذاب وجدان گرفتم بخاطر همین حرفم

حتی مامانش گفت دوستن با پسره؟ منم گفتم نه با خانواده اومده جلو شما در مورد مریم چی فکر کردین

خیلی عالی جواب دادی...از این به بعدم مامان زهرا زنگ زد سعی کن زیاد هم صحبت نشی باهاش یا بهونه بیار زود قطع کن یا کلا یه جوری از زیرش در برو تا به قول خودت قاطی حاشیه هاش نشی...میگی مریم هم چندبار جواب رد داده دیگه ولی انگار ایشون نمیخواد قبول کنه که جواب مریم منفیه هی اصرار میکنه

نمیدونم والا حالا هی میخوام به زهرا زنگ بزنم دلیل کارشو بپرسم و بگم قضیه رو جمع کنه میترسم شر بشه با ...

اگه حضوری دیدیش با ارامش براش توضیح بده...بگو شر درست نکن چون برای منی که این وسط بی گناهم بد میشه...بگو خودت مامانتو بهتر میشناسی یه جوری اوضاع رو درست کن