2777
2789

این کادر که توش مشخصات کاربر نوشته شده خیلی بزرگه ..به چه درد میخوذه مثلن اونهمه فضا بهش دادین ؟؟؟!! خیلی توو ذوق هستش.اونم کوچک کنین ببرین یه گوشه ..مهم بیشتر پیامها هستن ..

رنگشم برگردونین به حالت قبلی ..اینهمه بیروح نباشه ... همه چی یکنواخته توو سایت ...هرچند بعد از گذشتن چندین روز از باز شدن سایت و خوندن نظرات کاربرا واقعن چیزهایی که مدنظر کاربرا بوده انجام نشده ...، شما سایتو‌ واسه دل خودتون انگار تعییر دادین ...، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای تو را خدا برگردونین اصلا نه سرش مشخصه نه تهش از بس فاصله داره من واقعا سردرگمم نمیتونم باهلش کار کنم اصلا راه دست نی تو راخدا یه فکری کنین خیلی حس بد داره عوض اینکه ادم ذوقشو داشته باشه

واقعا چرا اصلا پاسخگو نیستید؟من دو روز نیومدم سایت چون واقعا خسته کننده شده

چرا اصلا به کاربرا و نظراتشون احترام نمیذارید؟

اینجا خیلیا تنهاییاشونو پر میکردن که متاسفانه این سایت هم خراب شد

واقعا متاسفم که اصلا جوابی نمیدید

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم

تاپیک های دو روز گذشته یا قسمت بیشتر ببینید درست شد 

ممنون 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

گزینه حذف  و ویرایش پست و حذف تاپیک از پروفایلمون نداره واسش بزارید حتی اگه علامت تیک کنارش بزارید که مجبور نباشیم یکی یکی پاک کنیم..

ککلی دوست خودش به دوستام اضافه شده بود یکی یکی پاک کردم و باز گزینه خواندم هم بعدش باید تایید میکردم باز بعدش دیدم 64تا اعلان دارم که همه نوشته بود نی نی سایت پیغام دوستی شما رو پذیرفته است!!!!

کلکلی هم به مباحث مورد علاقم اضافه شده که گزینه حذف نداره در ضمن خودش اضافه شده

نی نی سایت من (علاقه مندیها کجاس؟)

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

١) تاپیک هامونو نمیتونیم تعطیل کنیم و فقط قفل میشه لطفا بشه تعطیلش کرد 

٢) اعلان ها خوبه اما بشه یک جا دیلیت کرد نه دونه دونه 

٣) روی اسم کاربری کسی میریم بشه تاپیک هاش رو دید الان دیده نمیشه 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
2810