2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیییییییییییی روزگار .

دیشب دیدم نمیتونم بیام تو سایت گفتم حتما دارن درستش میکنن ولی الان میلینم هیچ فرق نکرده دلم برا نی نی سایت سابق تنگ شده انگار یه چیز تو دلم سنگینی میکنه فکر کنم بغضه    

"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".

ّمیخونیددددددد ایاااااااا 

اصلا مهم هست نظراتمون براتون ایااااااااا

فکر کنم همسرم راست میگه 

"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
2805

فکر کنم چون یجای محبوب بود و جمعیت و طرفدارش هم زیاد بود عمدا خرابش کردن .

مثل چیزای دیگه که طرفدار دارن و خوبن محبوب و یهو از صفحه روزگار محو میشن 

فکر میکنم نی نی سایت اگه به سادگی قبلش برنگرده باید شاهد سقوطش باشیم😊

منم انگشتم درد گرفت انقدر که صفحه ها طولانی شده به خاطر تغییر اندازه نوشته هاو...

شلوغی هم ازار دهنده اس

همیشه هم حس میکنم به روز بودن خوب نیست

امیدوارم اخر عمر این سایت نباشه

با نگاهت به خدا چتر شادی وا کن و بگو با دل خود که خدا هست، خدا هست هنوز او همانیست که در تارترین لحظه شب، راه نورانی امید نشانم می داد او همانیست که هر لحظه دلش میخواهد همه زندگی ام، غرق شادی باشد ماه من... غصه اگر هست بگو تا باشد معنی خوشبختی، بودن اندوه است اینهمه غصه و غم، اینهمه شادی و شور چه بخواهی و چه نه ،میوه یک باغند همه را با هم و با عشق بچین، ولی از یاد مبر پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی می خواند که خدا هست خدا هست خدا💞هست هنوز 💞🙏🏻

سلام.ممنون از اصلاحاتتون.تنظیمات پروفابل مرتب شده.ولی فاصله ی پست ها خیلی زیاده و برای اکثراکه باگوشی کارمیککند خیلی اذیت کنندس.امضاخیلی طولانی   بزرگه   .کلاصفحه سایت ازاستاتدارد خیلیییی بزرگتره.رنگش و لطفا همون صورتی کنید چون ب روحیات خانومابیشترمیخورد.کامنت گذاشتن سخت شده

خدایا..راضی ام به رضای تو که ایمان دارم تو بهترین خیر را برای من می خواهی.

شلوغ شده،همه ی تنظیمات گذشته رونداره

بزرگترینش به نظر من دیگه روح نداره،سایت قبلی حس یه خونه رو داشت ،گرم بود،برا ی هم کسایی که دیگه جایی رو برا رفتن ،رف زدن ،درد ود کردن ندارن،خونه بود

خانم تهرانی عزیز،این ورژن جدید بعضی مواردش ممکنه ازقبلی بهتر باشه ولی درجمع بندی نسبت به ورژن قبلی ضعیفه وواقعانمیتونه رضایت کاربراروجلب کنه ،خیلی گیج کنندست،فونتهاخیلی بزرگه ،کلاتسلط اصلا وجود نداره ،بنظرمن میبایست ،همون مدل قدیمی فقط مشکلات ونواقصش روبرطرف میکردین ،که اگرهم برطرف نمیشدمشکلی نبودوقابل تحمل بود،اماشماکوبیدین ازنوساختین

وقتی چندروزنمیتونستم واردشم ومینوشت (برمیگردیم یجوربهتر)،خیلی خوشحال بودم وامیدداشتم ولی افسوس ...

اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین

خانم تهرانی عزیز،این ورژن جدید بعضی مواردش ممکنه ازقبلی بهتر باشه ولی درجمع بندی نسبت به ورژن قبلی ضعیفه وواقعانمیتونه رضایت کاربراروجلب کنه ،خیلی گیج کنندست،فونتهاخیلی بزرگه ،کلاتسلط اصلا وجود نداره ،بنظرمن میبایست ،همون مدل قدیمی فقط مشکلات ونواقصش روبرطرف میکردین ،که اگرهم برطرف نمیشدمشکلی نبودوقابل تحمل بود،اماشماکوبیدین ازنوساختین

وقتی چندروزنمیتونستم واردشمومینوشت برمیگردیم یجوربهترخیلی خوشحال بودم وامیدداشتم ولی افسوس ...

خانم تهرانی عزیزان ورژن جدید ممکنه در برخی موارد بهتر شده باشه ولی درکل نسبت به قبلی خیلی ضعیفه ،

واقعا هیچ تسلطی وجود نداره ،اصلافضاش دلچسب نیست ،بهتربودنواقص همون مدل قبلی روبرطرف میکردین ،نه اینکه بکوبین ازنوبسازین ایکاش این نظرسنجی روقبل ازاقدامتون انجام می دادیم 

وقتی چندروزنمیتونستم واردشم ومینوشت (برمیگردیم یجوربهتر)خیلی وامیدداشتم ولی افسوس...

من قبلی رو بیشتر دوست داشتم 

خیلی شلوغه و ادم گم میشه

این گزینه خواندمم حذف کنید لطفا

بزودي فرزندي خواهم داشت شبيه خودم 👱🏻‍♀️اما بسيارمهربانتر و بسياربخشنده تر درست شبيه پدرش👨🏻

ورژن قبلی خیلی بهتر بود از رنگ تا فونت و ....

چرا قسمت تبادل نظر اینطوری شده ؟؟؟ اون قسمت آخرین موضوعات تبادل نظر 2 روز گذشته رو برگردونین تو رو خدا

هدیه با شکوه خدا ؛ 15 دی ماه 1392 با زمینی شدن تو ، خدا زندگی دوباره به ما بخشید.
2810