2777
2789
عنوان

با همچین شوهری چیکار میکنین خیلی دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 74 پست
شوهرمنم برای همه چی داره ولی واسه من وبچه ها نداره بعضی وقت ها ماشینش رو ازما بیشتر دوست داره مثلا ۸ ...

نه شوهر من خسیس نیس خداییش پولش دست منه کلا هرچی بخام میخرم میپوشم ولی اهل تفریح نیست این اذیتم میکنه مثلا میگ کارتو وردار با بچه هارو برو یا با دوستات برو

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
اره نمیگم نه ببوسش بذار کنار  منظورم اینه سیاست داشته باش شاید طفلی نخواسته بهت نه بگه دلت ...

اتفاقا امروز از همه لحاظ شرایطش بود سرکار نمیرفت روز 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا ،،مشخسه خوب اینطوری خودت اذیت میشی 

دست خودم نیست ک چیکار کنم

نه شوهر من خسیس نیس خداییش پولش دست منه کلا هرچی بخام میخرم میپوشم ولی اهل تفریح نیست این اذیتم میکن ...

اینجوری که خوبه خوب شماهم برو خوش بگذرون

خدایا خودت کمک کن 
من با بچه و دوستام هم میرم ولی خوب امروز دلم خاست بعد عمری شوهرم باشه پیشم توقع زیادی نیس

اونکه صددرصد توقع بیجایی نیست ولی وقتی شوهرت ب حرفت گوش نمیده خودش ریلکس و فقط اعصاب تو داغون میشه ارزش داره خودتو غصه بدی ؟؟؟من میگم بفکر خودت باش 

دست خودم نیست ک چیکار کنم

یکم حساسیت و‌کم‌کن توجه زیادی به موضوعات ،،بزار اوضاع همون جور که هست پیش بره اینطوری یکم شرایط برات قابل تحمل تر میشه

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
نه شوهر من خسیس نیس خداییش پولش دست منه کلا هرچی بخام میخرم میپوشم ولی اهل تفریح نیست این اذیتم میکن ...

نگا گلم هم شما هم شوهرتون بهرحال آدمیزاد هرکی ی اخلاق بدی داره زندگی بالا پایین داره یکی هس شوهرش با ماشین دورش میده ولی خسیسه هزار تومنم دستش نمیده که این مورد صد برابر از مورد شما بدتره  میدونم برات سخته دوس داری با شوهرت دور دور کنی عشقو حال ولی میبینی نمیاد بزورم بیاد که زهر مارت میکنه با پسرات برو شهر بازی اصلااا بهش فک نکن خودتم سوار ی وسیله شو. بعدم برین کافه بین راه ی چیز کوچیک برا خودت بخر همینکه بهت پول میده خیلی دستت بازه دختر وقتیم رسیدین خونه اهمیتض نده وانمود کنین خیییییلی بهتون خوش گذشته بعد چند بار میبینی که خودش میاد 

وسیله دیگه مثل موتور چی؟؟اگه دارین بامشاوره برین.برنانه بریزین جای نزدیک پارک سرکوچه...برین یا حتی ی ...

باور کن هیچی ،خونمون تو حاشیه شهره حتی یه پارک تمیز هم نزدیکمون نیست پیاده بریم 

باور کن هیچی ،خونمون تو حاشیه شهره حتی یه پارک تمیز هم نزدیکمون نیست پیاده بریم 

هر شب سوره واقعه رو بخون 

بخدا خودم معجرشو دیدم

خدا بزرگه 

چله آیه و من یتق الله سوره طلاق.خودم امتحان کردم انجام بده مجربه

[QUOTE=329722524]هر شب سوره واقعه رو بخون  بخدا خودم معجرشو دیدم خدا بزرگه  چله آیه و من ی ...

نمیدونم چرا با حرفت خیلی دلم شکست..ایشالله به حق مولود امروز خدا از خزانه بی منتش بهت ببخشه

آنقدر داشته باشی نتونی جمع کنی

نمیدونم چرا با حرفت خیلی دلم شکست..ایشالله به حق مولود امروز خدا از خزانه بی منتش بهت ببخشه آنقدر د ...

قربونت برم ،منم با دعای شما خیلی امیدوار شدم ،باور کن این فقط یه تیکه کوچیک از مشکلات زندگی منه ،اگه بیای و ببینی تو چه شرایطی هستم ،تو رو خدا دعا کن برام ،من البته نه به خاطر بچه هام 

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید🪻⚘️

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕

2810