بردیاجونیم مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3943 عنوان یبوست نوزاد چن روزه کمک میکنین خاهشا 422 بازدید | 52 پست سلام خانما من بالاخره زایمان کردم همون تاریخ مورد نظرم۲۹ بهمن .تولد مهدی احمدوند😁✌️..پسرم الان ۸ روزشه .ازدیروز شکمش کار نکرده خیلی اذیته فقط شیرخشک میدم بهش . چ راهکاری دارین شکمش کار کنه .مقعدش روغن وازلین زدم شکمشو چرب میکنم ورزش میدم ج نمبده دکتر هم میگه مشکلب نیس ولی خیلی اذیته.راهکار خونگی بدین عزیزان 1402/12/06 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 عزیزم عادیه چون پسر منم همینطوری بود بردمش دکتر گفت غذا داره جذب بدنش میشه
یه_روزبارونی عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 748 عزیزم یروز ک طوری نیس دخترم تا ۱۰روزم کار نمیکرد شکمشاگ نفخ داره یه شربت ب اسم اهورا نینی دکتر داده بود ب دخترم خیلی عالی بود ولی یادم نیس دقیق چند وقتش بود حتما از دکتر بپرس بعد
ریوان۹۹ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 2625 شیر خشکش دکتر داده؟ شاید سنگینه براش یه چیز سبک بگیر البته با نظر همون دکتر من با دقت نخوندم یه روز که چیزی نیست اگه تا فردا کار نکرد یه کاری کن درسته تا ده روزم طبیعیه ولی خوب بچه اذیته
mamana_mahoor عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 529 من پسرم اینطور بود ی شیاف دادبعد گفت پاهاشو دوچرخه رکاب بزن شکمش کار میکنع گفت این دارو عادت نکنه بهش چون روده هاش تنبل میشه باید مدام شیاف بزاری .شما دور نافش مخالف عقربه های ساعت با ی کوچولو فشار با روغن زیتون ماساژ بده < برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >
وااااااااا عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 1235 عادیه عزیزم جذب بدنش میشه :ولی میتونی شکمش با روغن زیتون ماساژ بدی خوبه کارمیکنه یا یکم شیرخشت بده بخوره نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
بردیاجونیم مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3943 تا یک هفته طبیعیع البته به شرطی که شیر بخوره شیرمیخوره .ولی گناه داره خیلی ب خودش میپیچه دست ب شکمش میزنم دردش میاد
بردیاجونیم مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3943 عزیزم عادیه چون پسر منم همینطوری بود بردمش دکتر گفت غذا داره جذب بدنش میشه جدی میگی؟شیرخشک میدادی شما؟ چ مارکی من اپتامیل میدم
بردیاجونیم مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3943 عزیزم یروز ک طوری نیس دخترم تا ۱۰روزم کار نمیکرد شکمش اگ نفخ داره یه شربت ب اسم اهورا نینی دک ... مرسی .اره اهورا نینی ب بچه اولم دادم عالیه.بی بی کر هم خوبه.ولی فک نکنم زیر۱۵ روز بشه دارو داد
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 جدی میگی؟شیرخشک میدادی شما؟ چ مارکی من اپتامیل میدم اره گلمنه شیر خودمو میدادمشما چرا شیر خوشک میدیشاید مشکل از شیر خشکه
بردیاجونیم مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3943 شیر خشکش دکتر داده؟ شاید سنگینه براش یه چیز سبک بگیر البته با نظر همون دکتر من با دقت ... نه انتخاب خودم بود اپتامیل .دکتر هم گف شبرخشک خوبیه بده..ازدیروز صب کار نکرده.دوروز قبلش چنبار بهش نبات داغ دادم میگم نکنه ازونه خدامنو ببخشه😭
mnhgf عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 933 شیرمیخوره .ولی گناه داره خیلی ب خودش میپیچه دست ب شکمش میزنم دردش میاد شربت گرایپ میکسچر بش بده کاربر مرد