2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد چن روزه کمک میکنین خاهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 52 پست
سر بچه اولم تا یکسال هیچی نخوردم باورت میشه فقط برنج سیب زمینی مرغ خوردم .ب همه چی آلرژی داشت بچم شی ...

کارت اشتباه عزیزم بچه گناه داره 

شیر خودت بهتره که مادری همینه دیگه

درستا کمه ولی من ۲۰ روز شیر دوشیدم بهش دادم کار بزرگی نکردم ولی سینه هام از ریخت افتاده عین این پیرزنا شدم که سینه هاشون تا شکمشونه🤕🤕

فک نکنم از نبات باشه اونم بعد دو روز  ولی کلا اینارو ندی بهتره هر چند من خودم حریف مادر بزرگاش ...

خدابیامرزه مادربزرکمو...بچه خاهرم دنیا اومده دم ب دیقه بهش نبات داغ مبداد😂😂.ب خاهرم مبگف تو بخاب ما بچتو نگه میداریم..شیرخشکو نمبداد میگف صرره .قاشق قاشق نبات داغ میریخت حلق بچه😂.حالا من خیلی ندادم ب بچم دوسه بار دادم میگم شاید ازونه عذاب وجدان دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارت اشتباه عزیزم بچه گناه داره  شیر خودت بهتره که مادری همینه دیگه درستا کمه ولی من ۲۰ روز ش ...

خب اگ هیچی نخورم سیرم قوه نداره ک .گناه داره.سیرهم نمیشه ازشیرم.من مهم نیس سینه هام .عشق میکنم وقتی شیرخودمو میدم ولی دگ نباید چیزی بخورم ب بچمم ویتامینی نمیرسه 

خب اگ هیچی نخورم سیرم قوه نداره ک .گناه داره.سیرهم نمیشه ازشیرم.من مهم نیس سینه هام .عشق میکنم وقتی ...

اخ منم دلم تنگ شده واس شیر دادن

با دکتر تغذیه مشورت کن

گوست شتر یا شترمرغ مصرف کن

خدابیامرزه مادربزرکمو...بچه خاهرم دنیا اومده دم ب دیقه بهش نبات داغ مبداد😂😂.ب خاهرم مبگف تو بخاب م ...

اخی خدا رحمتش کنه اره قدیمیا اکثرا اینطورن 

نه از اون نیست آخه به بچه های ما هم میدادن 

شیر خشک اولی دخترمو یادم نیست ولی بعد اینکه دکتر بهش ببلاک ای آر داد شیر خشک آنتی رفلاکس چون رفلاکس داشت 

هم رفلاکسش خوب شد هم ببخشید پیپیش حجم دار شد 

البته من به هر سختی که بود کنارش شیر خودمم میدادم که خشک نشه از نه ده ماهگی که دیگه رفلاکسش خوب شد شیر خشک قطع کردم و فقط شیر خودم میدم

اخ منم دلم تنگ شده واس شیر دادن با دکتر تغذیه مشورت کن گوست شتر یا شترمرغ مصرف کن

لبنیات چی حبوبات سبزیجات اینارم نباید بخورم.امرور ماکارونی و ترشی خوردم شیرموبدم؟؟و نوشابه لیموناد پرتغال اناناس .تقریبا همه چی😂😂

اخی خدا رحمتش کنه اره قدیمیا اکثرا اینطورن  نه از اون نیست آخه به بچه های ما هم میدادن  ...

اره من تا یکسالگی شبرخودموو دادم دگ ۱۳ ماهش بود ی. دکتر خوب پیدا شد سیرخشک ببلاک ای ار دادم شیرخودموو قط کردم.ببلاکم هم وزن نمیده.میگن سوپرامیل خوبه شنیدی شمام

لبنیات چی حبوبات سبزیجات اینارم نباید بخورم.امرور ماکارونی و ترشی خوردم شیرموبدم؟؟و نوشابه لیموناد پ ...

اوخی نه دیکه تو که میگی حساسیت داره 

راستی چجوری فهمیدی دومی هن الرژی داره

اوخی نه دیکه تو که میگی حساسیت داره  راستی چجوری فهمیدی دومی هن الرژی داره

نفهمیدم داره چشمم ترسیده.نمیخام مث بچه اولم بشه عذاب بکشیم.کقد اطرافیانم اذیتم کردن قایمکی ب بچم چیزایی ک الرژی داشت میدادن میگفتن بذار ببینیم چطوری میشه. الکیه مادرش الکی میگه بذار بخوره ..بچم روزی ک بهش الرژی زا میدادن چن روز عذاب میکشید لعنت بهشون

نفهمیدم داره چشمم ترسیده.نمیخام مث بچه اولم بشه عذاب بکشیم.کقد اطرافیانم اذیتم کردن قایمکی ب بچم چیز ...

الهی بگردم 

خوب شاید دومی اینجوری نباشه 

درسته ریسک داره ولی یک بار امتحان کن گناه داره طفلی

براش حمد میخونم انشاالله که نداشته باشه

الهی بگردم  خوب شاید دومی اینجوری نباشه  درسته ریسک داره ولی یک بار امتحان کن گناه داره ...

فدای دلت.چن روز اول دادم اذیت شد.اصن همون روزی ک پیپی نکرد تا دوروزقبلش شیرخودمو داده بودم 

فدای دلت.چن روز اول دادم اذیت شد.اصن همون روزی ک پیپی نکرد تا دوروزقبلش شیرخودمو داده بودم 

خوب دیگه اذیت میشه طفلی گناه داره

اکه میشه با تغذیه درست حل کرد پس دست به کار شو

وگرنه دیگه همون شیرخشک و باید بخوره

چند وقتشه؟؟؟