2777
2789
نه به شرطی زردی میگیره شما خونت مثبت باشه بچه منفی یا برعکس گروه خونی نقشی نداره‌  rh مهمه ه ...

کی گفته اینو؟ هم من مثبت بودم هم شوهرم اما گروه خونی متفاوت همین دلیل شد واسه زردی گرفتن بچه ام اونم زردی طولانی مدت چهل روز طول کشید‌.اینو متخصص انکولوژی بهم گفت که گروه خونی دخیله توی گرفتن زردی بچه.حتما نباید یکی منفی باشه‌.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته اینو؟ هم من مثبت بودم هم شوهرم اما گروه خونی متفاوت همین دلیل شد واسه زردی گرفتن بچه ام اونم ...

ببین من خودمو همسرمو و بچم همه B+ بودیم و بچه ۴۰ روز زردی داشت

بازم ربط نداره فکر کنم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
کی گفته اینو؟ هم من مثبت بودم هم شوهرم اما گروه خونی متفاوت همین دلیل شد واسه زردی گرفتن بچه ام اونم ...

منظورم بچه و مادر بود عزیزم

به پدر ربطی نداره

گروه خونی بچتون منفی بوده شما مثبت باعث زردی شده

ببین من خودمو همسرمو و بچم همه B+ بودیم و بچه ۴۰ روز زردی داشت بازم ربط نداره فکر کنم

من که دکتر نیستم.دکتر اینو بهم گفت.و اینکه راه حل رفع شدنش فقط و فقط شیر خشک بود من از ترنجبین و کاسنی و خورد و خوراک اسنجوری حتی تو بارداری هیچ نتیجه ندیدم بلکه بلعکس داشتم دستی دستی با جون بچه ام بازی میکردم.

منظورم بچه و مادر بود عزیزم به پدر ربطی نداره گروه خونی بچتون منفی بوده شما مثبت باعث زردی شده

خیر گروه خونی بچه امم مثبت بود.من میگم دکتر اینو بهم گفت شما میگید دکتر اشتباه کرده؟؟شما دکترای چی دارید؟

من که دکتر نیستم.دکتر اینو بهم گفت.و اینکه راه حل رفع شدنش فقط و فقط شیر خشک بود من از ترنجبین و کاس ...

درسته

شیر خشک رو قبول دارم

من با دستگاه هم خوب نشد

آخرش فنوباربیتال داد دکتر.

این یکی رو حتما از اول بعد از شیر مادر شیر خشک میدم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
درسته شیر خشک رو قبول دارم من با دستگاه هم خوب نشد آخرش فنوباربیتال داد دکتر. این یکی رو حتما از ...

این دارو رو بچه ی منم مصرف کرد.دقیقا چاره اش فقط اون چند روز اول بعد تولد شیر خشک دادنه کنار شیر مادر.منم درس عبرت شده واسم.