2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه چی خوردید که بچتون زردی نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 20 پست
خیر گروه خونی بچه امم مثبت بود.من میگم دکتر اینو بهم گفت شما میگید دکتر اشتباه کرده؟؟شما دکترای چی د ...

عزیزم قصد بی احترامی ندارم

دکتر نیستم ولی تو نت سرچ کنید چند علت داره یکی از مهمترین علت هاش rh ‌ هست

عزیزم قصد بی احترامی ندارم دکتر نیستم ولی تو نت سرچ کنید چند علت داره یکی از مهمترین علت هاش rh&nbs ...

من حرف دکتر و متخصص خون  برام قابل اطمینان تره تا سرچ گوگل و نت.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه چه رفرنس معتبری‌.من ترجیح میدم حرف دکتر و متخصص و قبول کنم تا سرچ گوگل و سایتای اینجوری رو ...

متاسفم برای طرز فکر و طرز صحبت کردنتون

بهتره آدم متوجه اشتباهش شد بپذیره

خیلی از دکترها فقط اسم دکتر دارن

البته تعدادی دکتر خوب هم هستند اما خیلی پیش اومده دکترها هم اشتباه کردن

یک سایت نیست تمام سایت ها نوشتن

همه اشتباه میگن فقط دکتر شما درست گفته

متاسفم برای طرز فکر و طرز صحبت کردنتون بهتره آدم متوجه اشتباهش شد بپذیره خیلی از دکترها فقط اسم دک ...

دکتر بچه من بچه ی من خوب کرد.من با این سایتا بخوام پیش برم که کلاهم پس معرکه اس.شمام مشکلی پیدا کردی دکتر نرو چون قبولشون نداری بچرخ تو گوگل دوا درمونشو پیدا کن.بی ادب بی شخصیت.دکتر مملکت  ۱۲ سال درس میخونه متخصص میشه امثال شما بیاد دو صفحه اسکرین بگیره بشه رفرنس معتبر با اون بخواد ثابت کنه که درست میگه.چقدر رو داری بابا.

دکتر بچه من بچه ی من خوب کرد.من با این سایتا بخوام پیش برم که کلاهم پس معرکه اس.شمام مشکلی پیدا کردی ...

زردی چند علت داره و درمان همشون یکیه

پس درمانش کار سختی نیست حتی پرستار هم میتونه کمک کنه

من به دکترهای با سواد اعتماد میکنم ولی نه به همشون

خیلیا با سهمیه و... دکتر شدن چیزی بارشون نیست

شما سعی کن تحقیق و مطالعه بیشتر داشته باشی تا بچتون زردی نگیره که دنبال درمان باشید

بی ادب و بی شخصیت و بی تربیت هم خودتونین

من با آدم بی منطق صحبت نمیکنم

الان اگه یک دکتر دیگه هم بیارم که حرفمو تایید کنه

شما برای اینکه حرفت به کرسی بشینه یه چیز دیگه میگین

به جای اینکه فکر کنید و اشتباهتون بپذیرید

لطفا ریپ نزن

جواب نمیدم وقت اضافه ندارم 

زردی چند علت داره و درمان همشون یکیه پس درمانش کار سختی نیست حتی پرستار هم میتونه کمک کنه من به دک ...

همون بهتر تو حماقت خودتون بغلتید با این تفکرتون حقتونه هر دکتر نمایی که برای درمان میرید پیشش لنگه خودتون باشه.خداروشکر تو اینهمه سال یکبارم دکتر پولکی و کار نابلد گیرم نیومده همه از دم باسواد و آدم حسابی و کار بلد.از تک تکشونم ممنونم و قدر دانشونم.زمین به آسمون بیاد من حرف دکتر و متخصص و بیشتر قبول دارم تا حرفای یامفت شما رو با اسکرین چت از گوگل!!شما به همین چتا استناد کنید ایشالا که وسط زندگی یه وقت لنگ نمونید کارتون به دکتر و متخصص نیوفته که سکته میکنی از ترس که آیا به اونا اعتماد کنم یا به حرفای توی گوگل. من  میگم من مثبت شوهرم مثبت بچه امم مثبت اما زردی بالا! اومدی میگی بچه تون منفی بوده و حرفت اشتباس حرفتو پس بگیر!😂بله عباس اقا گروه خونی بچه منو شما بهتر میدونی.حماقت آدمای مثل شما هیچوقت انتها نداره.لیاقتتون همین حماقته.و تمام.روز بخیر خانوم نامحترم.