2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا اومده رو۸/۷درمانش با قطره ادامه داره

زیر مهتابی بزارش 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
قدم نو رسیده مبارگ باشه عزیزم ... تازه شروع شه 🥴😆🥴😆 ببین نی نی احتمالا کولیک با رفلاکس داره یه ...

میگیرم اروغشو اما تا میزارم گهواره بخوابه چشاش باز میکنه

پسر من تا ۶ ماهگی شبا تا صبح گریه میکرد 

دیگ متخصص اطفالی تو تهران نبود ک نبرده باشم 

ی دکتر گفت خودتو خسته نکن بچه ها تا چند ماه شب بیداری دارن بهترین چیز هم برای دل درد بچه همون نبات داغه ماساژ کمر و حالتی بخوابونش ک تو شکم مادره.رو پهلو و پاهاشو جمع کن سمت شکمش

وقني گريه ميكنه و بي قراره بعني مشكلي داره. يا دل درده يا الرزي داره يا شيرت سيرش نميكنه. منم بچ ...

و بردم دكتر براي چكاپ گفتم من تگرانم اين گريه نميكنه

گفت نوزاد يعني همين.بخور بخوابه.وقتي گريه ميكنه يعني ي جيزي  هست

يا سير نميشه

يا دلش درد ميكنه

يا گرمشه و ..

💕

سلام...صبح ات بخیر مامان جان 

قدم نو رسیده مبارک باشه جانم🌷

خداقوتت بده 

اره عزیز جان مادر بودن خیلی سخته ولی مطمئن باش خدا توانایی تحمل این سختی رو به ما داده....

اون طفل معصوم مشکلی داره که گریه می‌کنه وگرنه خسته از یه سفر نه ماهه تو یه جای تنگ  دلش میخواد بخوابه...

البته که شما خودت بهتر میدونی محض یادآوری میگم

شیرت کافی هست؟خوب سیر میشه؟

دمای اتاق مناسب هست؟گرم یا سردش نیست

لطفاً بعد از هر شیردهی آروغش رو بگیر...

اگر شیر خودت رو میدی چیزهای باد دار نخور....

ببر دکتر و بابت کولیکش دارو بگیر...

ان‌شاءالله این گریه های شبانه زودتر تموم بشه و شما یه نفس راحت بکشی😘😘😘

عزیزم کاملا قابل درکه همه ما این دوران رو گذروندیم .یکم صبورباش ارامشتو حفظ کن اگر کمک داری هر وقت د ...

اره بخدا دقیقا گاهی میشینم گریه میکنم از بس گیج و منگم

سلام...صبح ات بخیر مامان جان  قدم نو رسیده مبارک باشه جانم🌷 خداقوتت بده  اره عزیز جان ...

قربونت والا خدا هم گفته مادر به دایه برای بچش نیاز داره اما ماها هیچکدوم پرستار نگرفتیم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
قربونت والا خدا هم گفته مادر به دایه برای بچش نیاز داره اما ماها هیچکدوم پرستار نگرفتیم 

چون ما عااااااشقیم...دوست نداریم لحظه ای از بزرگ شدن و رشد کردن پاره‌ای از وجودمون رو از دست بدیم