2777
2789
عنوان

متولدین دی 88

| مشاهده متن کامل بحث + 1380785 بازدید | 23671 پست
سلام مامان سنجد جون. خوبی. پسر کوچولوت خوبه؟ من خبرای خوبی ندارم. حالم خیلی بده. در غم از دست دادن عزیزم میسوزم. نمیخوام بیشتر از این بگم که ناراحتتون کنم. مواظب خودت باش برای من و پسرم خیلی دعا کنم.
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااااااااااااااااای نیلیییییییییییییییییییییییییی جونم
مامانت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الهی قربونت برم عزیز دلم. قربون دل سوختت برم گلم... کاش می تونستم یه ذره از سوز دلت رو کم کنم....
دوست خوبم صبور باش. خیلی سخته می دونم اما به پسر قشنگت فکر کن.... ناراحتی های تو رو کاملا می فهمه... نگذار خیلی غمگین و مضطرب بشه.... حتما آرزوی ایشون هم سلامتی تو و پسرت بوده... برات دعا می کنم خانمی... الهی آرامش به قلب نازنینت برگرده.....
سلام بچه ها منم تو آذر یا دی مامان میشم. دکتر تاریخ زایمان رو پنجم دی ماه زده ولی اون تاریخ زایمان طبیعیه من که می خوام سزارین بشم احتمالاً تاریخ زایمانم آذر ماه میشه. راستی من دو قلو باردارم برام دعا کنید ، بچه هام به سلامت و سر وقت به دنیا بیان. ارزوی سلامتی برای همه شما و نی نی هاتون می کنم.
سلام بچه ها منم تو آذر یا دی مامان میشم. دکتر تاریخ زایمان رو پنجم دی ماه زده ولی اون تاریخ زایمان طبیعیه من که می خوام سزارین بشم احتمالاً تاریخ زایمانم آذر ماه میشه. راستی من دو قلو باردارم برام دعا کنید ، بچه هام به سلامت و سر وقت به دنیا بیان. ارزوی سلامتی برای همه شما و نی نی هاتون می کنم.
سلام نیلی جان
خوشحالم اومدی .نگرانت بودم . صفحه قبل برات پست گذاشته بودم... روبراهی گلی؟ شازده پسرت خوبه؟ میزونی؟ روحیه ات چطوره؟؟
آب نمک زیاد قرقره کن. خودتو گرم نگه دار. شربت عسل با لیمو بخور... آب میوه تا می تونی بگیر بخور... در کل مواظب خودت باش تا زودی خوب بشی...
نمی دونم بقیه مامانهای دیماهی کجان؟
راستی چند روز پیش دوباره رفتم سونو... یه کوچولو کلیه پسرم دیر تخلیه می کنه و متورم بود خیلی نگرانشم...
دکتر گفت تا تولدش احتمالا خوب بشه ولی یه درصدی هم ممکنه که با بیماری به دنیا بیاد... خیلی نگرانشم . برام دعا کن...
سلام مامان سنجد جون خوبی؟ منم دارم سر میکنم تنها امیدم پسرکمه نمیدانی انتظار امدنش چقدر سخت شده الان. انشاء الله سنجد کوچولت هیچ مشکلی نداشته باشه بسپرش به خدا. به امید خدا سالم و سر حال به دنیا میاد. نگران نباش .
ممنون از توصیه هات. مامان مهربون.
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
سلام به همه دوستان گل دی ماهی،
منم احتمالا تو دی ماه زایمان می کنم. البته چون می خوام طبیعی باشه، دکترم برام تاریخ اول بهمنو زده اما فکر نکنم به بهمن برسه و تو دی ماه نی نی ما از راه می رسه. اگه 22 دی باشه خیلی عالیه چون سالگرد ازدواجمونه.
نیلی جونم چرا افرا شدی؟
خوبی ؟ پسرکت خوبه؟ من که دسته گل آب دادم. بد جوری زمین خوردم و یه مدتی استراحت مطلقی شدم . الحمدلله الان رو به راه شدم. سونو هم رفتم گفت کلیه هاش هم میزون کار می کرد شکر خدا... فقط اومده پایین حسابی. طوری که مثانه ام درد گرفته و باید راه به راه برم دستشویی.
اوضاع تو چطوره. پسری جاش خوبه؟ اذیتت که نمی کنه؟

ثمین جونم الهی به سلامتی بغل بگیریش. از الان قدمش مبااااااااارک.. کجا میخوای زایمان کنی؟
منم هفته پیش تصمیممو گرفتم و می خوام طبیعی زایمان کنم به خاطر همین هم دکترم رو عوض کردم.
سلام مامانی سنجد. خوشحالم که کلیه سنجد کوچولت مشکل نداره. من خیلی تو فکرت بودم خصوصا این چند وقت که نبودی. بیشتر مواظب خودت باش که دیگه کار دست خودت ندی.
من بد نیستم فقط جدیدا به شدت کمرم درد میکنه مخصوصا شبا که با بدبختی میخوابم. پسرک هم خوبه یه روز حسابی ورجه و وورجه میکنه یه روز به نسبت ساکته. رفتم دکتر گفت اریب شده یعنی سرش که تو سونو قبل پایین بود یه مقدار برگشته بالا چون جاش تنگه.
راستی زمین خوردی نی نی اومد پایین؟؟
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
نمی دونم ولی دقیقا از همون موقع که زمین خوردم اومد پایین . از همون موقع هم یه جورایی دردمند شدم .. یعنی تا اون روز شبها بهتر می خوابیدم کارهای خونه رو راحت تر انجام می دادم و راحتتر راه می رفتم ... اما از اونروز حتی دیگه نمازموپشت میز می خونم چون موقع سجده بهم فشار میاد . پدرم در میاد از دلدرد و کمر درد برای یه شام پختن یا ظرف شستن... راه رفتن که عذاب شده احساس می کنم مثانه ام میاد تو زانوم.... خواب هم که دیگه نگو... استخوان پام از ساعت یک شب درد می گیره حوالی 4 صبح می خواد قطع بشه... بدنم خواب میره . عضلات پام میگیره و با داد از جا پا می شم ....نمی دونی چی می کشم تا شب صبح بشه
گریه ام می گیره وقتی به این فکر می کنم که یه ماه و نیم هنوز مونده...
ورجه وورجه هم که دیگه نگو.. پک و پهلو هام سوراخ شده از زور آزمایی های این پهلوون...
خلاصه که اوراق شدم عزیزم
ببین من همه این مشکلات توا رو دارم. من دکتر برای ضعف و استخوان دردام بهم لیدی میل داد. مثل شیرخشک میمونه. من روزی یه لیوان میخورم ضعف استخوانم خیلی بهتر شده. اگه دوست داری امتحانش کن.من وانیلی گرفتم بد نیست.
من هم اصلا نمیتوانم رو پا وایستم . کمرم میخواد نصف شه از وسط. چند دقیقه که می ایستم یا راه میرم باید حتما چند دقیقه هم بشینم. شبا هم که میخوام جابجا بشم وقتی میشینم استخوانای لنگنم بشدت درد میگره همین طور پهلوی راستم.
من که روزای تقویم و میشمرم. ولی خیلی داره دیر میگذره.
خدا پهلوانتو برات نگهداره عزیزم مواظب خودت باش
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
2810