2777
2789
عنوان

متولدین دی 88

| مشاهده متن کامل بحث + 1380785 بازدید | 23671 پست
سلام. من هم پسرم دی ماه دنیا میاد. البته قرار بود 20 تا 25 دی باشه که آخرین سونو 30 دی رو زده. واقعن این ماههای اخر خسته کننده شده و دوست دارم هرچه زدتر بدنیا بیاد.
راستی مامان سنجد ! اگر زمین خوردی و فکر می کنی بچه پایین اومده پیش یه مامای قدیمی برو تا با ماساژ بچه رو بالا بکشه چون اینجوری خیلی اذیت می شی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می بینم که همه این آخر کاری ها دیگه شااااااااااااااکی شدیم...
چشم بهم بزنیم تموم شده و احتمالا برای این روزا هم دلمون تنگ بشه... اما من فکر کنم فقط برای تکون خوردناش دلم تنگ بشه و دیگه هیچی... بعضی موقع ها واقعا ضعف می کنم براش وقتی تو دلم می لوله.... افرا جان ممنون از راهنماییت .. باشه امتحان می کنمش..
ببین تازه چی می کشم پنج ونیم صبح پا می شم .. شش میام برای سرویس اداره و ساعت پنج ونیم شش شب میام خونه... تازه کارای خونه هم هست با یک همسر کمی متوقع... نمی دونم تا کی بتونم بیام اداره با این اوصاف..

پگاه جونم دکترم گفت دست نزنی به شکمت و اتفاقا گفت دست کسی هم نسپری چون ممکنه که با ماساژ هاشون جفت کنده بشه.... تحمل کردنش بهتر از زود به دنیا اومدنشه... ما که پدرمون دراومده اینم روش....
الهی قدم پسر تو هم برات مبارک باشه..وااااااااای که همه پسر میارن ... پس براشون پس فردا از کجا دختر گیر بیاریمممممممممم....
سلام مامان گل سنجد. خوبی؟ببین خیلی مراقب خودت باش،خصوصا موقع حموم رفتن. تو این ماه های آخر خیلی باید دست به عصا راه رفت.
افرا جان شما هم گوش کن، یکم از ساعتای کاریتو کم کن که اگه خواستی به سلامتی طبیعی زایمان کنی، رمق داشته باشی. انرژیتو هدر نده، تا دلت بخود همیشه کار واسه انجام دادن هست. فکر خودت و نی نی کوچولوت باش که یه عمر باید سایه بالای سرش باشین.
مامان سنجد خیلی مراقب نی نی باش چون پایین اومده حتما با دکترت صحبت کن. شاید لازم باشه استراحت مطلق باشی تو این مدت.
من میرم بیمارستان شرکت نفت. مامانم از پرسنل اونجاست و تمام کارکنانش از دم در تا اتاق عملشو می شناسه. دیگه دیدم بهتر از این نمیشه چون توی زایمان طبیعی خیلی مهمه که با محیط و پرسنل آشنا باشی. مامان سنجد اگه حتما رفتی دنبا طبیعی، برو و قبلش بخش زنان بیمارستانتو حتما چک کن. خیلی در رفع استرس موثره. سعی کن اسم کارکنان بخش رو هم تا جایی که میتونی یاد بگیری.
سحرخانمی گل،
ایشالا دو تا نی نی مث دسته گل گیرت بیاد که یکی از یکی سالم تر باشن.
به قول معروف مراقب بار شیشه ات باش که تو واقعا باید خیلی احتیاط کنی.
حتما عکس نی نی های گلتو بیار ببینیم.
راستی مامان سنجد،
اختلالی که توی کلیه نی نی کوچولوت ایجاد شده خیلی خیلی بین نی نی های پسر شایعه و معمولا با تولد کاملا حل میشه. اصلا نگران نباش. سعی کن به همه چی خوش بین باشی تا برات خوب بیاد عزیزم. من خیلی از مامانای پسرو دیدم که این مشکلو داشتن و بعد از تولد حل شده. خیالت تخت
ثمین جان ممنون خانمی .. خدا دختر گلتو برات نگه داره.. داشتم برای آینده پسرم نگران می شدم. آخه همه دارن پسر میارن .. گفتم از کجا براش زن بگیرم... (چشمک)

دوشنبه وقت دکتر دارم .. حتما باید باهاش مشورت کنم ... من زیر دلم تقریبا تمام شب و بعضی وقتها تو روز دردی مثل پریود احساس می کنم ... چه جوری بگم تیر نمی کشه ها مور مور میشه و حالت اول پریو د چه طوریه؟ همون طوری میشم.. خیلی نگرانم می کنه می گم نکنه علایم بدی باشه... حالا تا دوشنبه دق می کنم تا برم و بپرسم..

شما ها هم اینطوری میشین؟ از این نوع درد دارین؟
سلام ثمین جون. مبارک باشه قدم دخمل گلت. من که تاریخ زایمانم رو 25 دی زده بودن ولی این سونو آخر 30 زده. واقعن دوست دارم زودتر دنیا بیاد تا هم ببینمش و هم اینکه این وضع خسته کننده شده برام.دلم واسه دمر خوابیدن لک زده ولی خب دیگه چیکار میشه کرد؟بازم خدارو شکر که همه چیز تا الان خوب پیش رفته و مشکل خاصی نیست. امیدوارم همه مامانا و نی نی ها سالم باشن. راستی اسم انتخاب کردی؟
سلام ثمین جان قدم فرشته کوچولت مبارک و پر خیر و برکت باشه. ممنون از توصیه هات.
مامانی سنجد جون سلام خوبی؟ این نوع دردی که میگی من که ندارم . نمیدانم ولی با دکترت حتما مشورت کن. توکل به خدا. نگران نباش که استرس از همه چی بدتر.
خداوندا تو یارم باش
قرارم باش
سلام مامانی گل سنجد،
مرسی خانوم گل. حالا بذار دخملونو ببینی، اگه پسندیدی بعد ورش دار واسه شاه پسرت( یکم مادر شوهر باش). فعلا که فقط مشت و لگدش واسه ماست حالا تا بعد.

این دردی هم که میگی اگه 38 هفته رو رد کردی باید داشته باشی. بخاطر انقباض رحمه و تقریبا میشه گفت فرم خیلی ساده درد زایمانه. من الان توی 33 هفته ام و هنوز این دردو ندارم. اما کاملا طبیعیه.همه میگن عین درد پریوده که نزدیک زایمان همین درد تا کمر و پاها رو هم درگیر می کنه.انشالا که همین انقباض رحم باشه و اصلا چیز خاصی نباشه.

برات یه دنیا آرزوی خوب می کنم.
سلام افرا خانومی،

اگه با نی نی تماس گرفتی، سلام نی نی مارو بهش برسون.

جدی جدی همینطوریه که میگی. واقعا از اول امسال که نی نی اومد تو زندگیمون، احساس می کنم خدا درهای لطف و محبتشو به سمت من و بابای نی نی باز کرد. تا این لحظه از امسال پر از اتفاقات و لحظات ناب واسه هر دومون بوده که واسه تک تکش من شکرگزار همیشگیش هستم.

انشالا واسه همه مامانی بابایی ها اینطور باشه.
سلام پگاه عزیز،

خوب و خوشی؟ دماغ نی نی چاقه؟ از روی شکم قلقلکش بده بعد بوسش کن.

وای چه مامان خوبی هستی. من شبا ناخودآگاه از کمردرد طاق باز می خوابم، ولی چون تمام شب بیدارم بعد یکی دو دقیقه که کمرم خوب میشه دوباره میرم روی پهلو. منم دمر خوابیدنو خیلی دوست دارم. راستی واقعا می شینی بعد پهلو به پهلو میشی؟؟؟ من حال نشستن ندارم، خیلی آروم باسنمو منقبض می کنم و یه نیم چرخ می زنم. فکر کنم نی نی شبا خیلی به من فحش میده چون خیلی اذیتش می کنم تا صبح.

والا، ما هنوز درگیر اسمیم. بابای نی نی خیلی سختگیری می کنه. جالبه که اسم هایی دوست داره که یکم شایع باشن (یعنی به گوش آشنا باشن) اما من اسم های تک دوست دارم. بابای نی نی میگه یا غزل یا یکتا. اما من اینقدر که پیشنهاد دادم و نه شنیدم خسته شدم. حالا گیر دادم که اصلا هر چی خواستی برو بذار من تو خونه لیلیا صداش می کنم. نظر شما چیه؟من که دیگه بریدم...

2810