2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 32844 بازدید | 593 پست
بخاطر چسبندگی هاست احتمالا من وروژست میخورم ۸ ماهه پریود نشدم من بره موم میخورم عزیزم که چسبندگی ه ...

مرسی عزیزم

دکترم گفت بعد عید برم عکس رنگی🤦‍♀️

تعریف فلورا تاجیکی زیاد شنیدم باید حتما یسر به پیجش بزنم

بره موم چیه؟ از کجا میشه گرفت؟

.
نفستو از راه بینی کامل میدی داخل تو حالت دراز کشیده بعد چند ثانیه صبر میکنی نفستو از راه دهان می ...

شما تنفس شکمی روزی چندتاانجام میدی نشسته یا دراز کش یا هرحالتی ک باشه انجام‌میدی فرق نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما تنفس شکمی روزی چندتاانجام میدی نشسته یا دراز کش یا هرحالتی ک باشه انجام‌میدی فرق نداره

من روزی سی چهل تا گلم

فرقی نداره هر دو حالت میتونی

دراز کش بهتره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مرسی عزیزم دکترم گفت بعد عید برم عکس رنگی🤦‍♀️ تعریف فلورا تاجیکی زیاد شنیدم باید حتما یسر به پیجش ...

حتما عکستو بگیر و برو ببین چسبندگی هات چقدره 

بره موم از عسل هستش تو نت بزنی در موردش هست برای رفع همین التهاب ها و چسبندگی هاست

من از شخصی که همین درمانگرم معرفی کرد 

گرفتم ولی بنظرم شما اول برو زیر نظر درمانگر بعد ببین چی توصیه میکنه بهت

گلم

عزیزم

فدات

دیگه

حتما عکستو بگیر و برو ببین چسبندگی هات چقدره  بره موم از عسل هستش تو نت بزنی در موردش هست برای ...

اون میگه برا پوست اینام خوبه البته من خودایمنی دارم از روزی انجام‌میدم حس میکنم خیلی لاغر شدم آخه من خیلی لاغرم چیزی دیگه ازم نمونده چون رژیمم‌میگیرم یعنی سبک غذامو عوض کروم

یه پیج دارم اینو برا همه بیماری ها توصیه میکنه میگه صبح موقع بیدار شدن ظهر موقع خاب هردفعه ۲۰ تا ۴۰ ...

آره خیلی عالیه

باعث میشه جریان خون تو بدنت زیاد بشه 

برای استرس خوبه

برای حرکا روده ها و 

یبوست هم

عالیه

گلم

عزیزم

اون میگه برا پوست اینام خوبه البته من خودایمنی دارم از روزی انجام‌میدم حس میکنم خیلی لاغر شدم آخه من ...

بره موم برای التهاب های روده و معده و بدن و چسبندگی ها و تقویت سیستم ایمنی بدنت خوبه گلم

روی پوست فکر نمیکنم خیلی تاثیر بذاره

شما کلا همه چیز رو حذف 

کردی؟

بره موم برای التهاب های روده و معده و بدن و چسبندگی ها و تقویت سیستم ایمنی بدنت خوبه گلم روی پوست ف ...

من روماتیسم از نوع لوپوس دارم حس میکنم چند روزی هس ک تنفس شکمی انجام میدم و هم زمان باهاش رزیمم سخت تر کردم یعنی قند چربی شیرینیجات کلا حذف کردم و روغن صنعتی وچیرای صنعتی

من روماتیسم از نوع لوپوس دارم حس میکنم چند روزی هس ک تنفس شکمی انجام میدم و هم زمان باهاش رزیمم سخت ...

خوب خیلی خوبه گلم

چون همینا بدنت رو پاکسازی میکنه 

و کم کم پوستت هم شاداب تر میشه 

خصوصا با حذف قند و شکر و شیرینی جات

بره موم برای التهاب های روده و معده و بدن و چسبندگی ها و تقویت سیستم ایمنی بدنت خوبه گلم روی پوست ف ...

و از وقتی لوپوس گرفتم پریودم نامنظمه حدود یکماه پیش ک سونو کلیه دادم گفت کیست رحمم داری من دیگه ایقد درگیر بیماریم بودم دیگه دنبال کیستم نرفتم

و از وقتی لوپوس گرفتم پریودم نامنظمه حدود یکماه پیش ک سونو کلیه دادم گفت کیست رحمم داری من دیگه ایقد ...

کیست رحمت اگه از این کیست های معمولی باشه با حذف همین ها از بین میره

خصوصا نداشتن استرس و یوگا

و ورزش

برای پریودیت احتمال زیاد بخاطر رژیم و کیسته گلم که حل میشه

اگه برطرف نشد میتونی با همین پیجی که به اون خانم گفتم مشورتی بکنی

اگه نمیخوای داروی شیمیایی و هورمونی مصرف بکنی

شما الان چیزایی ک نمیخوری چیزی هس چیارو حذف کردی چیا رو میخوری

من هم حذف قند و شکر دارم و شیرینی جات

حذف مواد غذایی کنسروی و نگه دارنده 

حذف فست فود حذف نون و گوشت چون مشکل من جوریه نباید گوشت قرمز مصرف بکنم و چیزایی گندم داره نباید مصرف بکنم 

حذف کافئین 

فقط گاهی چایی میخورم

حذف روغنهای کار خونه ای دارم که زیتون استفاده میکنم

خواب هپ تنظیم کردپ به موقع بخوابم به موقع 

بیدار بشم