2777
2789
عنوان

به نظرتون چه فامیلی قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 100 پست
فامیلی منم همینه باورم نمیشه یکی گفته خوشم میاد😂🤣همیشه خدا هم اول لیست بودم

این لیست خودش دردسره ، دوستم فامیلیش احمدی بود تا معلم از در میومد می‌گفت احمدی پای تخته ، دلم براش می‌سوخت 🤭

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فامیل یکی از آشناها آرین بود عاشق فامیلیش بودم  اسم کوچیکش اصغر

😂😂😂 نه به فامیلیش نه به اسمش 😂😂😂 

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.

مهدوی ...البته مهدوی فرد میگذارند

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من خودم فامیل فرهمند خیلی دوست دارم افشار آریافر اینام خوبن

آره افشار هم خوبه 👌

دوست شوهرم اسمش شنبه بوده عوض کرده شادمهر ...داداشش اصغر بوده عوض کرده شادمند 

شادمند؟!!!! 😯

این مامان و بابا ها باید دقت کنن چه اسمی رو بچشون می‌زارن ، حالا فامیلی میگیم دست خود آدم نیست.

اسی چرا میخوای عوض کنی؟ مثلا فامیلیت زشته یا میخوای از فامیل پدری جدا شی یا ... خودم فامیلم تهش زاد ...

زشته ، بدم میاد . زاده رو هم فک کنم میتونی برش داری

2810