2777
2789
عنوان

به نظرتون چه فامیلی قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 100 پست

پارسا 

فخار 

ایرانمنش 

اریامنش 

ارایان مهر

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الله داد 

محمدی  خودم میپسندم ..‌

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بعد شناسنامه و همه چیزت المثنی میشه درسته؟ باید مدارک تحصیلی رو دوباره باید درخواست بدی بگیری؟

چیزی نگفت ولی تو قسمت توضیحات مینویسن فامیلی قبلیت به فامیلی جدیدت تغییر کرده. مدارکم پرسیدم گفت فعلا فقط شناسنامه و کارت ملی رو بیار.

میخوای عوض کنی؟اگه اره چی مد نظرته؟ کمکم میکنی 🙏

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.

فامیل یکی از آشناها آرین بود

عاشق فامیلیش بودم 

اسم کوچیکش اصغر

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

فامیل یکی از آشناها آرین بود عاشق فامیلیش بودم  اسم کوچیکش اصغر

وای   

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
2810