2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 179 پست
استارتر من کنکور تجربی ۳ ماه دستو پا شکسته خوندم ۸۰۰۰ شدم ،بابا فرهنگیان ک سخت تر نیس

۸۰۰۰ منطقه چند ؟ خودت میخوندی یا فیلم میدیدی ؟

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترخدا میتونی یکم بیشتر توضیح بدی و حرف بزنی باهام؟دارم میمیرم از حال بد و نگرانی

فکرای منفیو بیرون کن فقط شروع کن  ،زیست و شیمی رو فوکوس بیشتر بزار ،بعدش فیزیک بعد ریاضی ،به اینکه‌نمیشه فکر نکن ،ببین زیست خیلی مهمه هاااا

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏
فکرای منفیو بیرون کن فقط شروع کن  ،زیست و شیمی رو فوکوس بیشتر بزار ،بعدش فیزیک بعد ریاضی ،به ای ...

ممنونم عزیزم🙏❤️

پس امید داشته باشم که میتونم و از پسش بر می یام زیر ده هزار بشم؟

روزی نیم ساعت یک ساعت زیاد کن عادت میشه مدرسه ام نرو خیلی روزای مهمو برو فقط بخون

بعد یچیزی ک تشویقم کرد دیشب داشتم میخوندم یجا نوشتی ۴.۵ سال پیش کنکور دادی 

اونموقه عمومیا هم بوده  پس با این حساب منم میتونم توی این دوماه حداقل ۳ هزارو بیارم 🥺🥺🤲🤲

سلام دوست عزیز ، از الان صد خودتو بذار ایشالا که می‌شه  ، من مطمئنم بشرط تلاش می‌شه💖

ما چنل رقابتی داریم  اگه دوست داشتی بیا تو جمع ما بیا باهم تلاش کنیم😍اگه خواستی بهم پیام بده لینک رو برات می‌فرستم

2810