2777
2789
تورو خدا ؟ شدید بود یعنی  خانوادم همه کرمانشاه هستن    چجوری زنگ بزنم آخه این موقع ...

توم مث منی 😢

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
والا چی بگم فکرکنم تجربشونداری ایشاله که هیچوقتم نداشته باشی نمیدنی الان ماچه حالی داریم

چرا سال ۹۶ تهران زلزله اومد همه ریختن بیرون من داشتم نگاه میکردم ببینم چه اتفاقی میوفته با زور از خونه کشیدنم بیرون بعد رفتیم تا صبح تو ماشین بودیم خیلی حال داد 😂

🍂🍁
کاش بودم  من از مرگ استقبال میکنم

با هرتکونش جوری ترس تو دلت میشینه هزار بار میمیری و زنده میشی فقط مردن نیس میبینی جاییت ناقص میشه بیاو درستش کن

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
آره والا غریبیم ماهم

انشالله هیچ اتفاق بدی واسه هیچکس نیفته خانواده های ما غریب ها هم داخل جمع

من عاشق زلزله ام 😁 کاش تهرانم بیاد  خیلی خوبه همه میریزن بیرون 😂

وااای خدا نکنه هیجا زلزله نیاد جون مردم تو خطر میفته 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
2810