2777
2789

من   با دخترام تنهام میترسم

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من دنیا را اب ببره اینو خواب برده.

😂😂😂خسته ن بندگان خدا، منم پریدم دست همسرمو گرفتم بیدار کردم گفت چیزی نیست گرفت خوابید باز

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
2805
عزیزم من خود کرمانشاهم فعلا که میگن اطراف نبوده 

انشالله از همه به دور باشه  لعنت به غریبی 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

تورو خدا بیاین از خونه هاتون بیرون ، من یکی طاقت ندارم خون از دماغ مردم کشورم بریزه، الان این تاپیک رو خوندم قلبم تند تند میزنه نفسم تنگ شده یاد سر پل ذهاب افتادم ، خدایا مردمم گناه دارن ، ماهممون گناه داریم

من عاشق زلزله ام 😁 کاش تهرانم بیاد  خیلی خوبه همه میریزن بیرون 😂

کاش موقع زلزله ای که واسه کرمانشا اومداونجا  بودی ببینم باز هم عاشق زلزله بودی 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

[QUOTE=329172396]تورو خدا بیاین از خونه هاتون بیرون ، من یکی طاقت ندارم خون از دماغ مردم کشورم بریزه، الان این تاپیک وای بخدا ازاسترس دارم میمیرم فقط صلوات میفرستم

کاربری خانومم👩🏻
2810