بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
تورو خدا بیاین از خونه هاتون بیرون ، من یکی طاقت ندارم خون از دماغ مردم کشورم بریزه، الان این تاپیک رو خوندم قلبم تند تند میزنه نفسم تنگ شده یاد سر پل ذهاب افتادم ، خدایا مردمم گناه دارن ، ماهممون گناه داریم
من عاشق زلزله ام 😁 کاش تهرانم بیاد خیلی خوبه همه میریزن بیرون 😂
کاش موقع زلزله ای که واسه کرمانشا اومداونجا بودی ببینم باز هم عاشق زلزله بودی
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
[QUOTE=329172396]تورو خدا بیاین از خونه هاتون بیرون ، من یکی طاقت ندارم خون از دماغ مردم کشورم بریزه، الان این تاپیک وای بخدا ازاسترس دارم میمیرم فقط صلوات میفرستم