2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوسال اقدامم ولی بی نتیجه,تو رو خدا برامون دعا کنید,دیگه خسته شدم,مشکل خاصی هم ندارم, یه جورایی سر مسیله بچه شوهرم بهم خیلی خیلی سرد شده, دیگه دوستم نداره,مطمینم,شبانه روزمون سپری میشه بدون هیچ حرفی,سرد سرد........

خانومی استرس موقع اقدام نطفه رومیکشه وازبین میبره من خودم خیلی استرس داشتم پنج ماه همش منتظربودم حامله بشم بی بی چک ماهی دوسه تا ایتفاده میکردم اما ماه ششم ناامید شدم دیگه بهش فکرنمیکردم فکرمیکردم مشکل دارم که آزمایش خون دادم متوجه شدم حامله هستم الان دخترم 27روزشه استرس نداشته باش ایشالا بجه دار میشی
دخترم اومده خونمونو روشن کرده
2805
من این ماه،ماه اول اقداممه امیدم به خداس. البه یه سقط داشتم که اونو ماه اول حامله شدم. برام دعا کنین.

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

سلام من چند ماهی که جلوگیری نمیکنم ولی تازه فهمیدم که روزای که حدس میزدم تخمکگذاری میکنم اشتباه بوده حالا از این ماه فهمیدم

چطور فهمیدی اشتباهه؟؟؟؟ مگه چطوری بود که فک میکردی تخمک گذاریته؟؟؟؟

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

منم 17 ماه اقدامم وهنوز بی نتیجه بودم اما خدا رو شکر هم خودم و هم همسرم سالم بودیم حالا اگه خدای نکرده این ماه هم نشه باید برم عکس رنگی بگیرم توکل به خدا ان شاءالله که حکمتشو تو نی نی دار شدنمون بذاره
گر نگه دار من آنست که خود میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...😘💖
2810