2777
2789
من طبیعی زایمان کردم و از این انتخابم فوق العاده راضی هستم...انتخابی که به من حس ناب مادرانه داد حسی که هیچ وقت نمیتونستم با سزارین بهش برسم....حسی که خودمو و تواناییهامو باور کردم....و اینکه خدا وقتی این مکانیسم رو در بدن من قرار داده پس صد در صد توانایی اون رو هم در من قرار داده و من به خدا توکل کردم و تونستم موفق بشم... در مورد بخیه هم باید بگم بخیه زایمان طبیعی مربوط به پوست و الان اصلا حتی جاش هم مشخص نیست...اما بخیه سزارین هفت لایه از شکم بریده میشه...چطوری اینها را با هم مقایسه میکنید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای طبیعی اولین وضعیت به نظر خودم خودش شخص و بعدش دکتر که گاهی پزشک بالاتر قرار میگیره هست ...پزشکی داریم توی شهرمون که میگه فقط طبیعی و انقدر از کار خودش مطمئن هست و ایمانش بالاست که یه مادر رو به این زودی ها به تیغ جراحی نمیسپره برعکس پزشک خودم که هر وقت من میگفتم میخوام طبیعی باشم فقط لبخند میزد هر چقدر من از ایشون پرسیدم چه ورزشی انجام بدم ایشون هیچوقت هیچ اشاره ای نداشته به ورزشهای خاصی فقط میگفت پیاده روی اون هم روزی 20 دقیقه کافیه ...ما قبل از اینکه این همه فرهنگ سازی کنیم باید اول پزشکامون رو مجاب کنیم انقدر با بیمارش نزدیک باشه و انقدر اونو قوی بار بیاره که به خاطر ترس از زایمان طبیعی تن به سزارین نده ...این حسی که دوستان نوشتن خواهر های من هردوشون تجربه کردن لی منی که سزارینی هستم و تا چند ساعت بیهوش چجوری باید این حس رو تجربه کنم ...من اولین خیانت رو برای یه مادر جامعه پزشکی میدونم که انقدر بی رحمانه مادر رو رها میکنن و فقط به فکر ویزیت هستند البته یه سری از پزشکان ...من مطمئن بودم اگه میرفتم پیش پزشکی که علاقه مند به زایمان طبیعی بود حتما من زایمان طبیعی داشتم ولی ... سومین عامل همسر و بقیه افراد هستند ...یه همسر به نظر من باید درزمان بارداری همسرش مطالعه داشته باشه ...چون این جمع اوری اطلاعات به خانم باردار خیلی کمک میکنه ...خیلی ببخشید خانمی داشت زایمان طبیعی میکرد و فقط به همسرش فحش میداد که خدا لعنتت کنه من که اماده نبودم برای طبیعی و تو مجبورم کردی ...این خانم تا روز اخر سزارین مد نظرش بود اما به اصرار همسرش داشت طبیعی میشد پس خیلی ستمه به این زن که خودش رو اصلا اماده نکرده بود !! و بیمارستانها که دیگه جای خودشون رو دارن ... به همه خانمها توصیه میکنم قبل از بارداری حداقل یه سال حتما ورزش رو شروع کنن حتماااااااااا چون به نظرم از همه مهمتر ورزشه چون اگه بدنتون رو اماده ببینید توی این مسیر حتما زایمان طبیعی رو انتخاب میکنید
یازده هفته و دو روز ..........
امیدوارم پزشکم بگه میتونم طبیعی زایمان کنم چون از سزارین واقعن میترسم.تعجب میکنم مامانا از درد طبیعی میترسن ولی از بیهوشی و عوارض بعد اون نمیترسن! تو اروپا و امریکا بیمار حق نداره مشخص کنه چه طور میخادزایمان کنه،فقط زایمان طبیعی انجام میدن.فقط 15 درصد زایمان ها سزارین هست.ولی متاسفانه تو ایران 80 درصد زایمان ها سزارین هست. اونم به دلیل اینکه یا مادر از دردطبیعی میترسه یا دکتر پشیمون میکنه بیمار رو.آخه دستمزد سزارین بیشتر از طبیعیه و دهمچنین دکتر برای سزارین کلن 1-2 ساعت درگیر یک بیمار میشه ولی برای طبیعی چون تا خانم به زمان زایممان برسه خیلی طول میکشه(میانگین بگیریم 10 ساعت) و دستمزد کمی هم میگیره براش صرف نمیکنه. مامان من دوتا طبیعی زایمان کرد یه سزارین.هنوز که هنوزه عواقب سزارین گریبانگیرشه. برید خاطرات مامانای طبیعی رو تو همین سایت بخونید،امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید. (منم از درد طبیعی میترسم ولی ترجیحش میدم به پاره شدن شکمم!) زایمان خوبی داشته باشید مامان گلی ها ان شاالله نی نی هاتون سالم و صحیح بیان تو بغلتون
سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
2805
من هم زایمان سزارین رو انتخاب کردم و از این انتخابم خیلی راضیم واقعا خوب بود ولی به شدت از زایمان طبیعی میترسیدم وهمش فکر میکرذم طاقت اونهمه درد رو ندارم والبته فکر میکنم انتخاب نوع زایمان کاملا مسئله شخصی هست.مسلما افراد زیادی هم هستند که از زایمان طبیعی بسیار راضی اند
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام بنظرم هرکس با توجه به اناتومی بدنش و شناختی که از خودش داره نوع زایمانش رو انتخاب میکنه و این حق هر زنی هست که بهش ازادی انتخاب بدن من هفته ی 33 بارداریم و از قبل بارداریم تصمیمم واس سزارین بود چون استانه ی تحملم پایینه و روحا نمیتونم با طبیعی کنار بیام
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...